SOpharmacy клуб
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Девета аптека SOpharmacy отвори врати в Пловдив

публикувано на 2019-12-03

Девета по ред аптека SOpharmacy отво...

Девета по ред аптека SOpharmacy отвори врати, за да бъде още по-близо до своите клиенти в град Пловдив. Аптеката се намира в квартал Кючюк Париж, ул. Дрин 33 ( на ъгъла с ул. Пере Тошев) и е с работно време понеделник - петък: 8:00-21:00 ч., събота - неделя: 9:00-20:00 ч.

Аптеката предлага на пловдивчани висок стандарт на продуктово разнообразие в категориите здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари и други.

За да отпразнуваме откриването, в периода 03-05.12, всички клиенти могат да се възползват от 10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на промоционалните предложения и на лекарствата, отпускани по лекарско предписание. Всеки нов лоялен клиент ще получи комплимент списание SOhealth. 
Погрижили сме се клиентите на аптеката да получат персонална професионална консултация по някои от най-разпространените дискомфортни състояния, в специално обособена стая за консултаци.

Очакваме ви от понеделник - Петък: 8:00-21:00 ч.
Събота - Неделя: 9:00-20:00 ч.

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

В аптеките SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди, жълти и зелени рецепти.
Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 10 000 продукта и възможност за безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Повече информация: www.sopharmacy.bg, Фейсбук – Аптеки SOpharmacy и Инстаграм