Интервал за поръчки 16:00 ч.
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

До 50% отстъпка на над 1500 продукта през ноември

публикувано на 2019-11-01

Ноември вече е на прага ни и бавно с...

Ноември вече е на прага ни и бавно се настройваме за предстоящите зимни и празничи дни. И през този месец, с грижа за вас, сме подбрали над 1500 промоции с до 50% процента отстъпка в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе.

През ноември при нас ще откриете намаление на всички продукти на марките: Omron, Solgar, Sanostol, Фитолор и Now Foods.

Промоциите ни далеч не са само това – през ноември се възползвайте от намалените ни избрани серии и продукти на любими марките, сред които: SOpharmacy, La Roche Posay, Vichy, Jamieson, Skincode, SVR, Rene Furterer, Pampers, Walmark, Florame, Biotrade, Mixa и Garnier.

Всички оферти за месец ноември вижте ТУК.

Изненадите през ноември продължават!

От 11.11.2019 ви очаква нашата Супер седмица, която ще ви зарадва с намаления от 30% до 50% на над 100 продукта.

И тъй като вече споменахме предстоящите зимни празници, тук е моментът с радост да ви съобщим, че от 15.11.2019 може да откриете тазгодишния ни Коледния каталог във всички обекти SOpharmacy и онлайн. :)

 
Ежеседмични специални предложения за нашите лоялни клиенти

През ноември, лоялните ни клиенти, притежатели на клубна карта SOpharmacy, ще открият атрактивни предложения и намаления, специално за тях в аптеките и онлайн ТУК.
Ако все още не притежавате клубна карта от SOpharmacy, получете я безплатно ТУК.

Други активности в избрани аптеки SOpharmacy през месец ноември

1. Измерване на костната плътност с остеоденситометър
И през ноември ви предлагаме да проверите състоянието на костната си система чрез профилактични измервания в избрани аптеки SOpharmacy в градовете Бургас и Варна. Повече информация за измерването, както и пълен график по обекти, вижте ТУК.
2. Профилактика на дихателната система
Аптеки SOpharmacy и Omron Academy ви канят на консултации с квалифицирани специалисти на тема „Профилактика и ефективно леченение на респираторни заболявания с инхалационна терапия“. Заповядайте на профилактика на дихателната система в избрани обекти SOpharmacy в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Бугас и Варна. Повече информация за консултациите, както и пълен график по обекти, вижте ТУК.

За да узнавате първи за нашите текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy или ни открийте вече и в Instagram – @sopharmacybg

С пожелание за уют и топлина, 
Аптеки SOpharmacy