Над 1100 продукта с до 40% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

SOpharmacy в подкрепа на кампанията „Операция „Жълти стотинки“

публикувано на 2019-09-25

Първите крачки на есента познахме по...

Първите крачки на есента познахме по красивите жълти нюанси, но и по настаняващото се спокойствие, което ни помага да отправим поглед към израстването и подкрепата. Онези, които даряваме на себе си, но и на околните.

Радваме се да споделим с вас, че в края на изминалото лято пътят на грижата ни отведе до една кауза с шампионско сърце – „Операция „Жълти стотинки“. Да я подкрепим би било постижимо само ако и вие, нашите клиенти, също като нас я осмислите като възможност, с добри корени. В следващите редове ще ви разкажем за кампанията и за партньорската роля, която ние от SOpharmacy припознахме като своя.

Деветото издание на благотворителната инициатива на VIVACOM – „Операция „Жълти стотинки“ – отпразнува своето начало и ще продължи до края на месец декември. През тази година кампанията се организира в партньорство с Български Дарителски Форум (БДФ) и Сдружение на олимпийските отбори по природни науки (СООПН). Средствата Сдружението ще използва за подготовката и участието на българските национални отбори по природни науки (биология, математика, астрономия, информатика, лингвистика, физика, химия) в международни състезания. Ще бъдат организирани обучения, лабораторни занимания, специализирана подготовка по съответните научни дисциплини, ще се осигурят лектори и ще се подкрепи процесът по разработване на задачи – всичко, което е необходимо за подпомагане на доброто представяне на олимпийските ни надежди в природните науки.

В рамките на тазгодишната кампания, в ролята си на партньор, в аптеки SOpharmacy сме се погрижили да откриете касички на кампанията на всяка каса в обектите ни. При желание в нея можете да пуснете вашето ресто, за което в замяна ви обещаваме признателност – нашата и на всички, за които каузата вече влива или тепърва ще влее енергия в осъществяването на един добър стремеж.

Принос към кампанията би могъл да бъде даден и чрез изпращане на SMS или чрез превод на сума в банковата сметка, открита от организаторите. Ако една от тези прояви е обект на вашите желание и възможности, то можете да:

1) Изпратите дарителски SMS с текст DMS OLYMP на кратък номер 17 777 (за абонати на Telenor, Vivacon  и А1), чиято цена е 1 лв. или 1,20 лв. за абонати на предплатени услуги. Повече информация можете да намерите тук.

2) Преведете желана сума по дарителска сметка на СООПН (Сдружение на олимпийските отбори по природни науки): Банка ДСК, IBAN: BG39STSA93000021807995
Касичката, обозначена с инициалите на кампанията и поставена на касата в най-близката до вас аптека SOpharmacy, ще ви напомня за каузата, щом изберете да ни посетите. Ако пък имате нужда от повече информация, посетете официалния сайт на организаторите - https://vivacomfund.bg/ или попитайте нашите фармацевти, за които даряването на грижата е ежедневен стремеж.

С пожелание за ведри и пъстри есенни дни, 
Екипът на SOpharmacy