Над 600 промоции с до -25%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Приветстваме есента с над 500 оферти с до -30%

публикувано на 2019-09-01

Септември е месецът, в който животът...

Септември е месецът, в който животът се връща в града, а есента бавно и уверено се настанява в домовете ни. За да ви помогнем да се справите с предизвикателствата на новия сезон, сме се погрижили да откриете над 500 оферти с до 30% отстъпка в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе. 
Подготвили сме ви намаления на всички продукти на марките: Lacalut, Darphin, Avent, както и специални предложения на серии или избрани продукти на: Eucerin, Ecodenta, SVR, Pampers, Walmark, Skincode, La-Roche Posay и много други!
Погрижихме се и за подкрепата на имунитета през есенните месеци със септемврийски промоционални предложения на избрани продукти на доверени марки, сред които: Aboca, SOpharmacy, AboPharma, Vitamix, Sanostol.
Всички оферти за месец септември вижте ТУК.

Ежеседмични специални предложения за нашите лоялни клиенти

Ако вече притежавате клубна карта SOpharmacy, не забравяйте да разгледате и ежеседмичните предложения за лоялни клиенти с отстъпка до 40% през месец септември. Очакват ви в най-близката аптека SOpharmacy и онлайн ТУК.
Ако все още нямате своя клубна карта, разберете как да я получите безплатно ТУК.

Други активности в избрани аптеки SOpharmacy през месец септември

1. Измерване на костната плътност с остеоденситометър
През септември можете да се погрижите за здравето на костната си система, като направите своята профилактика в аптеки SOpharmacy в градовете Пловдив, Пазарджик, София. Повече информация за измерването, както и пълен график по обекти вижте ТУК.
2. Ароматерапевтични консултация 
През месец септември можете да получите безплатна консултация в областта на ароматерапията от сертифициран ароматерапевт. Консултацията включва въпроси, свързани със състояние на кожата и емоционално състояние, чието разрешаване може да се подпомогне от ароматерапията. Повече информация за активността, както и пълен график на провеждането ѝ по обекти вижте ТУК.
3. Консултация и анализ на кожата с дермоскенер
Съвместно с Darphin имаме удоволствие да ви поканим в избрани наши обекти в градовете София и Пловдив, където освен че през целия месец сме ви подготвили 20% намаление на всички продукти на марката, в конкретни дни от месеца ще имате възможност да получите безплатна консултация и анализ на кожата с дермоскенер. Повече информация за активността, както и пълен график на провеждането ѝ по обекти вижте ТУК.

Нови обекти SOpharmacy

Научихте ли вече, че през летните месеци „акостирахме“ в гр. Варна на адреси: ул. Дубровник 39 и ул. Братя Миладинови 73? :) Очаквайте ни съвсем скоро в гр. София, ж.к. Младост 3, ул. Радко Димитриев 15 (в супермаркет „Дар“) и в гр. Пловдив, кв. Бели брези, ул. Дрин 33.
За да научавате първи за нашите текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy  или ни открийте вече и в Instagram – @sopharmacybg

С топъл есенен поздрав, 
Аптеки SOpharmacy