Над 1400 продукта с до 33% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

SOpharmacy – горд носител на отличия в конкурса My Love Marks

публикувано на 2019-07-26

Летните дни ни зареждат както с неза...

Летните дни ни зареждат както с незабравими преживявания, така и с положителни емоции от постигнатите професионални успехи. Затова бързаме да ви споделим с какво ни изненада този месец – с гордост и награди в конкурса My Love Marks!

Първо място за нашата собствена марка SОpharmacy в категория „Собствени марки“
и
Трето място за нашата ексклузивна марка Skincode в категория „Дермо и медицинска козметика“

Награждаването в конкурса се проведе на 11 юли. В рамките му над 40 000 души гласуваха за своите любими търговски марки в различни отрасли. Класацията се проведе на три етапа, като финалният кръг формира подредбата и донесе призове на най-предпочитаните от потребителите марки. 

Радостни сме, че собствената ни марка SOpharmacy поведе с убедителна преднина пред големи и уважавани брандове, а ексклузивната ни марка на премиум швейцарската козметика – Skincode, се нареди до утвърдили своето влияние козметични марки в категорията на дермо-козметиката.

Истинско удовлетворение обаче ни носи убеждението, че вложените усилия срещат признанието на потребителите ни и че посредством правилна стратегия и постоянно усъвършенстване сме открили място в сърцата на хиляди българи.

Повече информация за участниците, регламента и резултатите ви очакват в сайта на My Love Marks.

С пожелание за вдъхновени летни дни, 
Екипът на SOpharmacy