Над 1400 продукта с до 33% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Отвори врати нова аптека SOpharmacy в Пловдив

публикувано на 2019-06-12

Отвори врати нова аптека SOpharmacy в Пл...Отвори врати нова аптека SOpharmacy в Пловдив, осма за града. Тя се намира на бул. Александър Стамболийски 131 ( парк Пловдив Юг ) 
Работното време на аптеката е от понеделник до петък : 8.00 до 21.00 ч. и от 09:00 - 20:00 за събота и неделя.
В периода 11 - 13.06.2019 г. клиентите ни могат да се възползват от -10% отстъпка от цената  на всички продукти с изключение на лекарства, отпускани по лекарско предписание и промоционалните ни предложения.

За всички наши нови лоялни клиенти в аптеката сме подготвили специален комплимент – пролетния брой на списание SOhealth – нашето издание посветено на здравето и здравословния начин на живот.

Стремежът на аптеки SOpharmacy е да предлага на своите клиенти иновативни услуги и широк набор от продукти за здраве, здравословен начин на живот, козметика, хигиена и мама и бебе. Опитни консултанти на място ще ви помогнат в избора на подходящ продукт за вас или да направите впечатляващ подарък за любим човек.

Останалите аптеки в Пловдив можете да намерите на следните адреси: 
ул. Капитан Райчо 50
бул. Васил Левски 3
ул. Райко Даскалов 69
ж.к. Тракия, ул. Съединение 41
ул. Георги Икономов 2
бул. 6-ти септември 104 
кв. Гагарин, ул. Огражден 2

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма и продължава да надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.
Фармацевтите в аптеки SOpharmacy ще предложат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.
Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.