Над 1400 продукта с до 33% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Нека бъде лято с над 1400 промоции с до -30% през юни

публикувано на 2019-06-01

Погрижихте ли се вече за усмивките през...Погрижихте ли се вече за усмивките през летните месеци? – планирахте лятната ваканция, подготвихте организма си за летните предизвикателства и не забравихте да изберете подходяща слънцезащита, нали? През месец юни в нашите аптеки SOpharmacy и в онлайн аптеката ни – sopharmacy.bg – ще откриете над 1400 промоции с до 30% отстъпка в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе, както и над 120 слънцезащитни продукта с до -30%. Подготвили сме ви намаления на марките: Eucerin, Nuxe, Uriage, Nature’s Way, Klorane, Colgate, Sanplast и много други продукти и комплекти на любими марки!

Всички промоционални предложения за месеца вижте ТУК.

Не пропускайте да разгледате и намаленията от 20% до 30% на всички слънцезащитни продукти на марките: SVR, Bioderma, Nivea, Eucerin, Nuxe, Avène, Uriage и A-Derma ТУК

Супер удари за лоялни клиенти всяка седмица през юни

Специално за вас – нашите лоялни клиенти, и през този месец подготвихме седмични супер удари с до 50% отстъпка. Вижте ги ТУК.
Ще ги откриете във всяка от физическите ни аптеки, както и на sopharmacy.bg, а за да се възползвате от тях, е необходимо да представите вашата клубна карта SОpharmacy. 
Ако все още не сте наш лоялен клиент и не притежавате клубна карта SOpharmacy, научете как да я получите безплатно ТУК.

Личен наръчник за здравословен начин на живот

Вярваме, че мнозина от нас са устремени да се чувстват добре в тялото си през летните месеци. Затова ви припомняме за нашия Наръчник за здравословен начин на живот, в който освен полезни и конкретни съвети за малките стъпки, които да правим всеки ден, за да сме заредени с енергия, можете да намерите и примерна програма за здравословно управление на теглото. Какво още ще научите от Наръчника? – отговора на този и на други въпроси, свързани с него, вижте ТУК.

Aнализ на телесния състав с уреда InBody в SОpharmacy

Отново в духа на по-здравословния и активен начин на живот през месеците юни и юли можете да направите своя анализ на телесния състав с уреда InBody в избрани аптеки SОpharmacy в градовете Бургас, Стара Загора, София, Пловдив и Сандански. Информация за цената на измерването, за механизма му и за датите, на които можете да го направите в нашите обекти в посочените градове, можете да видите ТУК.

Други активности в аптеки SOpharmacy през месец юни

1. Семплинг на слънцезащитни продукти Avène и A-Derma
През юни, когато за всички слънцезащитни продукти на Avène сме ви подготвили 30% отстъпка, а за всички слънцезащитни продукти на A-Derma – 25% отстъпка, заповядайте в избрани наши обекти в градовете София, Пловдив и Бургас, за да изпробвате избрани слънцезащитни продукти на двете марки. На място ще получите полезна информация кой продукт е подходящ за вас. Пълен график на провеждането на активността, както и допълнителна информация ще откриете ТУК.
2. Семплинг на слънцезащитни продукти Eucerin 
В рамките на месец юни ще имате възможност да изпробвате и избрани слънцезащитни продукти на марката в избрани наши аптеки в градовете София, Пловдив и Бургас. Припомняме ви, че при нас до края на юни всички продукти Eucerin ви очакват с 20% намаление. Повече информация за активността, както и пълен график на провеждането им вижте ТУК.
3. Консултация и анализ на кожата с дермоскенер
Съвместно с Darphin имаме удоволствие да ви поканим в избрани наши обекти в градовете София, Пловдив и Бургас, където освен че през целия месец сме ви подготвили 20% намаление на всички продукти на марката, в конкретни дни от месеца ще имате възможност да получите безплатна консултация и анализ на кожата с дермоскенер. Повече информация за активността, както и пълен график на провеждането ѝ по обекти вижте ТУК.
4. Измерване на костната плътност с остеоденситометър
През юни можете да се погрижите за здравето на костната си система, като направите своята профилактика в аптеки SOpharmacy в гр. Бургас в периодите: 
- 18.06.-24.06.2019 г. – аптека SOpharmacy, ж.к. Меден Рудник, Зона А, тел. 0988 195 626, 02/405 8486
- 25.06.-30.06.2019 г. – аптека SOpharmacy, ул. Фердинандова 5, тел. 0988 195 613, 02/405 8473
Измерванията ще се провеждат в интервала: 8:30 – 20:00 ч., като е необходимо предварително записване на посочените телефони.
Повече информация за измерването вижте ТУК.

Нови обекти SOpharmacy

Отново за накрая сме оставили и най-вълнуващите новини. През месец юни ще имаме удоволствието да ви приветстваме в още един нов обект SOpharmacy в гр. Пловдив – бул. Александър Стамболийски 131 (Парк Пловдив Юг). Съвсем скоро ще споделим и радостната вест за откриването! 😊

За да научавате първи за нашите текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy или ни открийте вече и в Instagram – @sopharmacybg

С летен поздрав, 
Аптеки SOpharmacy


Информираме ви, че в брошура м.юни 2019 г. е допусната техническа неточност и че цената на продукта Магне Б6 стоп стрес (30 бр. обвити таблетки) е 22,99 лв. Посочените за същия продукт цени в брошурата: регулярна – 10,99 лв.; промо – 9,49 лв., отговарят за продукта Магне В6, 50 бр. обвити таблетки. Извиняваме се за причиненото неудобство.
Посочените цени на продуктите важат за периода 01.06.-30.06.2019 г. в аптеки SOpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg.