Над 600 промоции с до -25%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

SOpharmacy с две нови аптеки в Пловдив

публикувано на 2019-05-16

Отвориха врати две нови аптеки S...

Отвориха врати две нови аптеки S...

Отвориха врати две нови аптеки SOpharmacy в Пловдив  - на бул. 6-ти септември 104 и в ж.к. Гагарин, ул. Огражден 2. Така пловдивчани имат по-близо и удобно до тях вече 7 обекта SOpharmacy в града, както и онлайн аптеката sopharmacy.bg

От 16 до 18 май всеки клиент на новите аптеки ще може да се възползва от 10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на лекарства, отпускани по лекарско предписание и промоционалните предложения.

За всички нови лоялни клиенти в двете аптеки има специален комплимент –пролетния брой на списание SOhealth – изданието, посветено на здравето и здравословния начин на живот.

Двете нови аптеки разполагат със стаи за консултации, където в спокойна и приветлива обстановка можете да обсъдите вашите нужди и въпроси с фармацевтите на SOpharmacy.

Двете нови аптеки се намират на следните адреси:

кв. Гагарин, ул. Огражден 2, с работно време от понеделник до петък : 08.00 - 21.00 ч., а за събота, неделя и празничните дни от 09:00 - 20:00 ч. 

бул. 6 - ти септември 104, с работно време от понеделник до петък : 08.00 - 21.00 ч., а за събота, неделя и празничните дни от 09:00 - 20:00 ч. 

В SOpharmacy в Пловдив се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди. В аптеки SOpharmacy ще откриете широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе и аксесоари. В SOpharmacy Капитан Райчо се изготвят лекарства по рецепта - т.нар. екстемпорални форми.

Зa SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.