Супер седмица от -30% до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Приветстваме месец май с над 800 промоции с до -30%

публикувано на 2019-05-01

Посрещаме месец май заредени с много...

Посрещаме месец май заредени с много позитивно настроение и желание за нови пролетни преживявания. За да сме близо до вас в миговете и на грижа, и на сезонни предизвикателства, през този месец в нашите аптеки SOpharmacy и в онлайн аптеката ни – sopharmacy.bg – сме се погрижили да откриете над 800 промоции с до 30% отстъпка в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе. Подготвили сме ви намаления на марките: Jamieson, Vital Concept, Galénic, Florame и на много други продукти и комплекти! 
Всички промоционални предложения за месеца вижте ТУК.

Супер удари за лоялни клиенти всяка седмица през май

Специално за вас – нашите лоялни клиенти, и през този месец подготвихме седмични супер удари с до 42% отстъпка. Вижте ги ТУК.
Ще ги откриете във всяка от физическите ни аптеки, както и на sopharmacy.bg, а за да се възползвате от тях, е необходимо да представите вашата клубна карта SОpharmacy. 
Ако все още не сте наш лоялен клиент и не притежавате клубна карта SOpharmacy, научете как да я получите безплатно ТУК.

Личен наръчник за здравословен начин на живот

Пролетта обикновено ни насърчава да полагаме повече грижи за тялото и тонуса си. Затова ви припомняме за нашия Наръчник за здравословен начин на живот, в който освен полезни и конкретни съвети за малките стъпки, които да правим всеки ден, за да сме заредени с енергия, можете да намерите и примерна програма за здравословно управление на теглото. Какво още ще научите от Наръчника? – отговора на този и на други въпроси, свързани с него, вижте ТУК.

Aнализ на телесния състав с уреда InBody в SОpharmacy – само през април и май с 50% отстъпка

Отново в духа на по-здравословния и активен начин на живот през месец май можете да направите своя анализ на телесния състав с уреда InBody в избрани аптеки SОpharmacy в градовете Бургас, София, Пазарджик, Пловдив, Кюстендил.
През целия месец като наш лоялен клиент можете да се възползвате от 50% отстъпка от цената на измерването, използвайки специалния талон, който сме подготвили. Талонът ще откриете в пролетния брой на нашето списание SOhealth и онлайн на sopharmacy.bg. Информация за цената на измерването, за механизма му и за датите, на които можете да го направите в нашите обекти в посочените градове, можете да видите ТУК.

Други измервания и консултации през месец май

1. Измерване на кръвното налягане и консултации като част от кампанията „Май Месец за Измерване“
Измерванията и консултациите ще бъдат осъществени от медицински лица и квалифицирани специалисти на Omron в избрани аптеки SOpharmacy в градовете София, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Пазарджик. Основните теми, които ще бъдат засегнати, са: какво е хипертония, какви са рисковите фактори и стойности, кои са основните симптоми. Пълен график на провеждането им, както и допълнителна информация ще откриете ТУК.
2. Ароматерапевтични консултации
Безплатните консултации със сертифициран ароматерапевт ще бъдат проведени в избрани наши обекти в градовете София, Пловдив, Бургас и Пазарджик. Те ще обхващат проблеми, касаещи състоянието на кожата, както и емоционални проблеми, за чието разрешаване ароматерапията допринася. Повече информация и пълен график на провеждането им вижте ТУК.
3. Измерване на костна плътност 
Като Ваш доверен партньор в грижата за здравето, и тази пролет в избрани аптеки SOpharmacy организираме измервания на костната плътност със съвременен ултразвуков остеоденситометър. Измервания ще се провеждат в диапазона от 08:30 до 20:00 часа в периодите:
- от 15 до 21 май в аптека SOpharmacy гр. Пазарджик, ул. Георги Бенковски 12, тел.: 0988 195 720 
- от 23 до 31 май в аптека SOpharmacy гр. Пловдив, ул. Капитан Райчо 50, тел.: 0988 195 604
Измерванията изискват предварително записване по телефона или на място в конкретната аптека. Повече информация относно измерването и неговата цена можете да научите ТУК.

Нови обекти SOpharmacy

Отново за накрая сме оставили и най-вълнуващите новини. През месец май ще отворят врати два нови обекта SOpharmacy в гр. Пловдив – на ул. 6-ти септември № 104 и на ул. Огражден № 2. Съвсем скоро ще споделим и радостните вести за тяхното откриване! 😊

За да научавате първи за нашите текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy или ни открийте вече и в Instagram – @sopharmacybg

С майски поздрав, 
Аптеки SOpharmacy