Над 600 промоции с до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Отвори врати нова аптека SOpharmacy в комплекс Garitage Park

публикувано на 2019-03-05

Отвори врати нова аптека SOpharmacy в комплекс Garitage Park. Тя се намира на ул. Донка Ушлинова 2, в сграда 1 на новостроящия се комплекс.

Отвори врати нова аптека SOpharmacy в ко...
Отвори врати нова аптека SOpharmacy в ко...

Работното време на аптеката е от понеделник до петък : 8.00 до 20.00 ч. и от 09:00 - 20:00 за събота и неделя.

В периода 5 -7.03.2019 г. клиентите ни могат да се възползват от -10% отстъпка от цената  на всички продукти с изключение на лекарства, отпускани по лекарско предписание и промоционалните ни предложения.
За всички наши нови лоялни клиенти в аптеката сме подготвили специален комплимент – есенния брой на списание SOhealth – нашето издание посветено на здравето и здравословния начин на живот. 
Стремежът на аптеки SOpharmacy е да предлага на своите клиенти иновативни услуги и широк набор от продукти за здраве, здравословен начин на живот, козметика, хигиена и мама и бебе. Опитни консултанти на място ще ви помогнат в избора на подходящ продукт за вас или да направите впечатляващ подарък за любим човек. 

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма и продължава да надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето. 
Фармацевтите в аптеки SOpharmacy ще предложат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти