Над 1100 продукта с до 40% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Приветстваме февруари с бодри крачки и над 700 промоции

публикувано на 2019-02-01

Малък Сечко всяка година идва и си о...

Малък Сечко всяка година идва и си отива така бързо, но винаги успява да напомни за себе си по незабравим начин – с празниците на любовта и виното и със студените, но красиви снежни дни, подходящи за зимни приключения! За да подкрепите тонуса си и да подарите на себе и на близките си най-подходящата за сезона грижа, в аптеки SOpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg се погрижихме да ви предложим над 700 февруарски оферти с до 30% отстъпка в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе. Посетете ни и се възползвайте от намаленията на марките: Supravit, Vitamix, Алайв, Beautin Collagen, Lavera, Weleda, Dr.Scheller, Purelogicol, Здраве и на много други продукти и комплекти на любими марки!

Подготвили сме ви още 30% отстъпка при покупка на 2 произволно избрани продукта, принадлежащи на една от участващите в промоцията марки/серии: 2 продукта на марката Skincode, 2 продукта от серията Immunomix на Aboca или 2 продукта на марката SO’BiO étic от линията Aqua Energie.

Всички промоционални предложения за месеца вижте ТУК.

Погрижили сме се за влюбените

През месеца на любовта помислихме и за онези прояви на обич, в избора на които можем да ви помогнем. Ето защо в промоционалната ни брошура за февруари ТУК (линк към разгъвката от брошурата „подарете с любов“) сме поместили невероятни идеи за подаръци, с които можете да изненадате любимия човек или себе си. Почерпете вдъхновение от тях!

Супер удари за лоялни клиенти всяка седмица през февруари

Специално за вас – нашите лоялни клиенти, и този месец подготвихме седмични супер удари с до 50% отстъпка. Вижте ги ТУК.
Ще ги откриете във всяка от физическите ни аптеки, както и на sopharmacy.bg, а за да се възползвате от тях, е необходимо да представите вашата клубна карта SОpharmacy или ФармаКарта. За повече информация – молим, попитайте вашия фармацевт. 
Ако все още не сте наш лоялен клиент и не притежавате клубна карта SOpharmacy, научете как да я получите безплатно ТУК.

Консултации и измервания в обектите

В началото на тази година отново е радост за нас да споделим, че като ваш доверен партньор в грижата за здравето продължаваме кампанията на аптеки SOpharmacy за превенция на здравето. През февруари част от нея са следни активности:
1. Безплатни консултации съвместно с Omron Academy на тема: Профилактика и ефективно лечение на респираторни заболявания с инхалационна терапия. По време на консултациите ще бъдат засегнати теми като повишаване на ефективността на лечение и съкращаване на периода на боледуване при сезонни респираторни заболявания посредством инхалации. Подробен график можете да намерите тук.
2. Анализ на телесния състав с уреда InBody в обектите ни в гр. София, на ул. Николай Хайтов 10 (срещу LIDL), и в гр. Пловдив, на ул. Капитан Райчо 50. Анализът отчита показатели, сред които: баланс на вода, мускули и мазнини в тялото; недостиг на белтъчини, вода и минерали; индивидуален препоръчителен дневен прием на калории и др.   
3. Безплатен анализ на ходилата и избор на най-подходящите за вас персонализирани стелки FootBalance, които спомагат за връщането на стъпалото в правилна неутрална позиция и предотвратяват съпътстващи болки в тялото. Анализът отново можете да извършите в обектите ни в гр. София, на ул. Николай Хайтов 10 (срещу LIDL), и в гр. Пловдив, на ул. Капитан Райчо 50. 
Повече за услугите ни можете да научите ТУК.

Нови обекти SOpharmacy

Добрите новини при нас не свършват! През февруари 50-членното ни семейство ще се увеличи с още един обект в гр. София. Съвсем скоро ще ни откривате и на адрес: ул. Донка Ушлинова 2, Garitage Park, сграда 1 (срещу Бизнес парк София).

За да научавате първи за нашите нови обекти, актуални промоции, игри и полезни съвети, следете и нашата Фейсбук страница Аптеки SOpharmacy или ни открийте вече и в Instagram – @sopharmacybg

Заповядайте – очакваме ви всеки ден във всяка нашите аптеки SOpharmacy, както и в онлайн аптеката ни – sopharmacy.bg!