Над 1100 продукта с до 40% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Разгледайте новия ни лоялен каталог с продукти

публикувано на 2019-01-22

От 22 януари е активен новият ни кат...

От 22 януари е активен новият ни каталог с продукти, които можете да вземете срещу точки с клубна карта SOpharmacy. В него ще откриете над сто продукта в категориите лекарства, здравословен живот, лице и тяло, хигиена, мама и бебе. Възползвайте се от страхотните ни предложения.

В каталога ще намерите още информация за услугите, които предлагаме срещу точки в аптеки SOpharmacy - иновативен анализ на телесния състав с уред InBody, както и нашата Програма за Здравословно управление на теглото.

Продуктите от настоящия каталог ще можете да обменяте срещу точки до 21 май 2019 г., а каталога можете да намерите във всяка наша аптека или да разгледате ТУК.

С клубна карта SOpharmacy получавате допълнителни отстъпки на определени продукти и специални промоционални предложения (Супер удари). С всяка ваша покупка трупате точки, които можете да разменяте за продукти и услуги от лоялния ни каталог. Повече за клубна карта SOpharmacy вижте ТУК. Вземете вашата клубна карта в аптеки SOpharmacy или заявете онлайн ТУК.