Коледен каталог
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Приветстваме новата година с отстъпки до 30% през януари

публикувано на 2019-01-01

Желания. С тях пристъпваме в новата...

Желания. С тях пристъпваме в новата година. Винаги са вълнуващи и различни, но ние и този път си пожелахме най-важното – да сме здрави и да не спираме да ви даряваме с разбиране и грижа. Пожелахме още и силно вярваме, че ще продължим да увеличаваме семейството на SOpharmacy, за бъдем все по-близо до вас! В нашите вече 50 аптеки и в онлайн аптеката ни – sopharmacy.bg ежемесечно ви очакват неустоими промоции в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе, с които през януари можете да спестите до 30%. Сред изненадите ни този месец са намаленията на марките: Eucerin, Klorane, Vital Concept, Allga San, Gliss и много други!

За ваше удобство, можете да разгледате промоционалните ни предложения за месеца в нашата онлайн аптека ТУК.

Погрижили сме се за имениците

През месеца на именните дни помислихме и за близките на празнуващите. За да ви помогнем в избора на подаръци, в нашия коледен каталог ТУК и в промоционалната ни брошура ТУК сме поместили невероятни идеи, с които можете да изненадате любимите си хора по случай техния празник. Предложенията ще бъдат валидни до 15 януари и можете да се възползвате от тях в аптеките ни и онлайн на sopharmacy.bg. 

Супер удари за лоялни клиенти всяка седмица през януари

И през януари, специално за вас – нашите лоялни клиенти, подготвихме седмични супер удари с до 50% отстъпка. Вижте ги ТУК.
Ще ги откриете във всяка от физическите ни аптеки, както и на sopharmacy.bg, а за да се възползвате от тях, е необходимо да представите вашата клубна карта SОpharmacy или ФармаКарта. За повече информация – молим, попитайте вашия фармацевт. 
Ако все още не сте наш лоялен клиент и не притежавате клубна карта SOpharmacy, научете как да я получите безплатно ТУК.

Измервания в обектите през януари

Припомняме ви, че и през януари в обектите ни в гр. София, на ул. Николай Хайтов 10 (срещу LIDL), и в гр. Пловдив, на ул. Капитан Райчо 50, можете да се възползвате от следните услуги:
- Анализ на телесния състав с уреда InBody, който отчита показатели, сред които: баланс на вода, мускули и мазнини в тялото; недостиг на белтъчини, вода и минерали; индивидуален препоръчителен дневен прием на калории и др.   
- Безплатен анализ на ходилата и избор на най-подходящите за Вас персонализирани стелки FootBalance, които спомагат за връщането на стъпалото в правилна неутрална позиция и предотвратяват съпътстващи болки в тялото.

Повече за услугите ни можете да научите ТУК.

За още промоции, игри и полезни съвети следете и нашата Фейсбук страница Аптеки SOpharmacy или ни открийте вече и в Instagram – @sopharmacybg

Заповядайте – очакваме ви всеки ден във всяка от нашите 50 аптеки SOpharmacy, както и в онлайн аптеката ни – sopharmacy.bg!

Екипът на SOpharmacy ви желаем здрава и весела 2019 година!