Над 1400 продукта с до 33% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Златна есен с над 1200 промоции с до -50% в аптеки SOpharmacy през ноември

публикувано на 2018-11-01

Последният есенен месец настъпи – пъ...

Последният есенен месец настъпи – пъстроцветен, но и с повече хлад в дните. Зимата е съвсем близо, но гледаме с усмивка към нея, защото винаги ни предразполага да преоткрием уюта, да се погрижим за здравето си и да прекараме повече време с любимите хора. И макар често да определяме зимата като сезона на настинките и гриповете и на предизвикателната грижа за тонуса и кожата, в аптеки SОpharmacy помислихме за сезонните изпитания и подготвихме за Вас над 1200 промоционални предложения с до 50% отстъпка в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе. Очакват Ви неустоими намаления на марките Walmark, Natrol, SVR, Bioderma, Rene Furterer, Ducray, Klorane, Hipp, Nuk и много други!

Всички промоционални предложения за месеца вижте тук.

А от средата на ноември очаквайки и нашия Коледен каталог с вдъхновени идеи за подаръци и празнично настроение! :)

Супер офертите ни през ноември: Орална грижа

През този месец сме се погрижили за блясъка в усмивката и Ви предлагаме нашите Супер оферти за ноември: до -30% отстъпка от продуктите на марките Lacalut, Ecodenta, Elgydium, Eludril и Colgate. Повече за офертите научете тук.

Супер удари за лоялни клиенти всяка седмица през ноември

Като наш лоялен клиент, не пропускайте седмичните ни Супер удари през ноември. Можете да ги вземете в аптеки SOpharmacy и на sopharmacy.bg, използвайки клубна карта SОpharmacy или ФармаКарта. За повече информация – молим, попитайте Вашия фармацевт.
Супер ударите ни за всяка седмица от месеца вижте тук.

Консултации и измервания в обектите

Радваме се да споделим, че като Ваш доверен партньор в грижата за здравето и през ноември продължаваме кампанията на аптеки SOpharmacy за превенция на здравето. Част от нея са следни активности:
1. Измерване на костната плътност чрез съвременен ултразвуков остеоденситометър. Подробен график на консултациите можете да намерите тук.
2. Безплатни консултации съвместно с Omron Academy на тема: Профилактика и ефективно лечение на респираторни заболявания с инхалационна терапия. Подробен график можете да намерите тук.
3. Безплатни консултации съвместно с ApaCare на тема: Знаем ли всичко необходимо, за да са здрави зъбите ни, и какви са правилните хигиенни навици? Подробен график можете да намерите тук.
Молим да запишете предварително час за избраната от Вас консултация на посочените в графиците телефони или на място в обектите.

Други измервания

И през месец ноември в обектите ни в гр. София, на ул. Николай Хайтов 10 (срещу LIDL), и в гр. Пловдив, на ул. Капитан Райчо 50, можете да се възползвате от следните услуги:
- Анализ на телесния състав с уреда InBody, който отчита показатели, сред които: баланс на вода, мускули и мазнини в тялото; недостиг на белтъчини, вода и минерали; индивидуален препоръчителен дневен прием на калории и др.
- Безплатен анализ на ходилата и избор на най-подходящите за Вас персонализирани стелки FootBalance, които спомагат за връщането на стъпалото в правилна неутрална позиция и предотвратяват съпътстващи болки в тялото.
Повече за услугите можете да научите тук.

За още промоции, игри и полезни съвети следете и нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/SOpharmacy/

Заповядайте – очакваме Ви всеки ден в аптеки SOpharmacy, както и в онлайн аптеката ни – sopharmacy.bg!
 Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че в печатното издание на брошурата за м. ноември е публикуван грешен адрес на аптеката в гр. Пазарджик. 
Коректният адрес на аптеката е гр. Пазарджик, ул. Георги Бенковски 12 (супермаркет Била).

Извиняваме се за евентуалното неудобство.