Слънцезащита - трайно ниски цени
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Над 1300 промоции с до -50% през октомври

публикувано на 2018-10-01

Новият сезон е на прага и носи със с...

Новият сезон е на прага и носи със себе си красотата на есенните нюанси. Сега е времето да се погрижим за себе си и с нови сили да посрещнем есента. С грижа за сезонните Ви нужди в аптеки SОpharmacy подготвихме над 1300 промоционални предложения с до 50% отстъпка в категориите Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе. Очакват Ви неустоими намаления на марките Jamieson, Natural Factors, Elseve, Florame, Pharma Hyaluron, Revalid, Garnier Color, Premax, Бочко, Ovko, Mustela и много други!

През този месец сме се погрижили за изтощената коса и за есенния тонус и затова Ви предлагаме нашите супер оферти за октомври: -25% отстъпка от всички продукти на Rene Furterer, Klorane, Elseve, Ducray и до -20% отстъпка от избрани продукти на марките Immunomix, Jamieson, Мултивитами SOpharmacy и Doppelhertz.

Всички промоционални предложения за месеца вижте тук.

Като наш лоялен клиент, не пропускайте седмичните ни супер удари през септември. Можете да ги вземете в аптеки SOpharmacy и на sopharmacy.bg, използвайки клубна карта SОpharmacy или карта за лоялност Фармакарта. Супер ударите ни за всяка седмица от месеца вижте тук.

Като ваш доверен партньор в грижата за здравето аптеки SOpharmacy организират кампания за превенция на здравето, част от която са:

- Във връзка с 20 октомври – световен ден за борба с остеопорозата – измерване на костната плътност чрез съвременен ултразвуков остеоденситометър.

Подробен график можете да намерите тук.

- Консултации на тема: Високо кръвно налягане и профилактика на сърдечно-съдовите заболявания. По време на консултациите можете да заявите измерване на кръвното налягане с модерен апарат. Подробен график можете да намерите тук.

- Безплатни консултации с дерматолог. Подробен график можете да намерите тук.

- Безплатен дермоанализ на Вашата кожа. Подробен график можете да намерите тук.

Запишете се предварително за избраната от Вас консултация.

За още промоции, игри и полезни съвети следете и нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/SOpharmacy/

През месец октомври в обектите ни в гр. София, на ул. Николай Хайтов 10 (срещу LIDL) и в гр. Пловдив, на ул. Капитан Райчо 50, можете да се възползвате от следните услуги:

Анализ на телесния състав с уреда InBody, който отчита показатели, сред които: баланс на вода, мускули и мазнини в тялото; недостиг на белтъчини, вода и минерали; индивидуален препоръчителен дневен прием на калории и др.   


Безплатен анализ на ходилата и избор на най-подходящите за Вас персонализирани стелки FootBalance, които спомагат за връщането на стъпалото в правилна неутрална позиция и предотвратяват съпътстващи болки в тялото.
Повече за услугите можете да научите тук.
 

Заповядайте – очакваме Ви всеки ден в аптеки SOpharmacy и ФармаСтор, както и в онлайн аптеката ни – sopharmacy.bg!