Супер седмица от -40% до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Отвори врати нова аптека SOpharmacy – гр. София, в Capital fort

публикувано на 2018-08-03

 

На 7 август в гр. София, бул....На 7 август в гр. София, бул. Цариградско шосе 90, в Capital fort отвори врати нова аптека SОpharmacy. Аптеката е отворена всеки работен ден от 08:00 до 20:00 ч., а в събота, неделя и празнични дни – не работи.

В периода 7-9.08.2018 г. клиентите ни могат да се възползват от -10% отстъпка от цената  на всички продукти с изключение на лекарства, отпускани по лекарско предписание и промоционалните ни предложения.

Подготвили сме изненада за новите клиенти на аптеката – при пазаруване в периода 7-9 август клиентите получават скреч карта и първите 1000 участници в томболата имат шанс да спечелят една от 500 награди – стрес топка, памучна торба Sopharmacy и гланц за устни. Всеки втори печели!

За всички наши нови лоялни клиенти в аптеката в периода до 6.09.2018 г. сме подготвили специален комплимент – летния брой на списание SOhealth – нашето издание посветено на здравето и здравословния начин на живот.

 В аптеки SOpharmacy ще откриете широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа и хигиена, за мама и бебе и аксесоари. Във всяка аптека SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/ Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди. А на sopharmacy.bg бързо, лесно, сигурно и удобно може да  намерите и поръчате нужния ви продукт от всяка точка на България.

Очакваме Ви!