SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

ФармаСтор става SOpharmacy

публикувано на 2018-06-29

Летните месеци винаги ни носят прият...

Летните месеци винаги ни носят приятни емоции и добри новини. В периода юни-септември към семейството на SOpharmacy вече официално ще се присъединят обектите на ФармаСтор. Всеки от тях ще бъде обновен и отворен отново като SOpharmacy аптека, като освен визуалната промяна, поетапно в обектите ще се осъществи и подмяна на лоялната програма на ФармаСтор - ФармаКарта - с лоялната ни програма - клубна карта SОpharmacy. На всички клиенти ще предложим безплатно нова Клубна карта с много преференции и възможност за употреба в повече обекти в цялата страна, както и онлайн на sopharmacy.bg.

 

Във връзка с промяната в обектите на ФармаСтор ще се наложи прекъсване на работата с клиенти за кратки периоди от време, за което молим да ни извините. Вярваме, че след промяната ще намерите при нас по-удовлетворяващо клиентско изживяване.

 

Първите обекти ФармаСтор, за които предстои промяна и които на 30 юни ще работят с клиенти до 15:00 ч. са:

⎯ аптека гр. София, 22 ДКЦ, ул. Николай Коперник №9

⎯ аптека гр. София, бул. Ломско шосе №171, Билла Маркет Надежда

⎯ аптека гр. София, ж.к. Овча купел, ул. Монтевидео №37

⎯ аптека гр. София, кв. Редута, ул. Атанас Узунов №24

Използването на ФармаКарта в изброените обекти няма да бъде възможно след 30 юни 2018 г. В случай че сте сред лоялните клиенти на някой от изброените обекти, от 1-ви юли ще имате възможност да заявите новата си клубна карта SOpharmacy при Вашия фармацевт и да я използвате веднага или да я заявите в нашата онлайн аптека sopharmacy.bg тук:  https://sopharmacy.bg/loyalty-program-card-game.html

 

През месец юли, поради процеси по реконструкция и обновяване, неработни дни ще имат следните обекти ФармаСтор:

⎯ аптека гр. София, ул. Цар Симеон № 202 - от 6 юли до 9 юли 2018 г. включително;

⎯ аптека гр. София, ж.к. Люлин, бл. 153 - от 20 юли до 23 юли 2018 г. включително;

⎯ аптека гр. София, ж.к. Младост 3, бл. 314 - от 27 юли до 30 юли 2018 г. включително.

 

Вярваме, че ще срещнем Вашето търпение и разбиране. Защото ние, семейството на SOpharmacy, следваме мисията винаги да подхождаме с грижа към нашите клиенти.