Над 1500 промоции с до -30%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Farma.bg вече е sopharmacy.bg - онлайн аптеката на SOpharmacy

публикувано на 2018-04-05

Дойде моментът да споделим с радост,...

Дойде моментът да споделим с радост, че онлайн аптеката на SOpharmacy вече има нов адрес, нов дизайн и нови възможности sopharmacy.bg

Какво е новото в онлайн аптеката ни sopharmacy.bg?

Погрижили сме се да пазарувате удобно. Дори не се налага да излизате от вкъщи, можете спокойно да го направите от най-удобното за вас устройство, като ни посетите на sopharmacy.bg

Новият облик на онлайн аптеката предоставя олекотена и по-добра навигация и ориентация на сайта, опростено търсене на продукти и лесен начин за поръчване на желаните и любими марки и артикули от разширеното разнообразие от продукти.

Всички месечни промоционални предложения (през април - с до 50% отстъпка) ви очакват на едно място, достъпно от всеки край на страната. Независимо къде се намирате, те са само на един клик разстояние на sopharmacy.bg.

С клубната си карта SOpharmacy вече и онлайн можете да трупате точки при всяка покупка, да обменяте точки срещу продукти, както и да проверявате наличността на точките във вашата карта. Можете да заявите клубна карта онлайн и да я получите със следващата ви поръчка.

Знаем, че качеството на обслужване и скоростта на доставката са от значение за вас. Затова сме се погрижили да получите своята поръчка бързо, надеждно и в сигурна опаковка - до 24 часа в работни дни спрямо графика на куриера.

Собствената марка на SOpharmacy непрестанно се разширява с нови продуктови линии. Всички продукти, които създадохме с разбиране и грижа за вас, ви очакват и онлайн.

За да сте в течение с новостите при нас – откриване на нова аптека SOpharmacy, неустоими промоционални предложения, нови продукти, нови услуги в обектите – следете секция „Новини“.

Намерете лесно в секция „Аптеки“ най-удобната аптека SOpharmacy за вас – с нейния адрес и контактна информация.

 

Добре дошли на sopharmacy.bg

 

За SOpharmacy

SOpharmacy е концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Във всяка аптекa SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди. В аптеки SOpharmacy ще откриете широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе и аксесоари.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy предлагат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

За допълнителна информация – www.sopharmacy.bg

Преди да продължите...