SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Отвори врати осемнадесетата аптека SOpharmacy – гр. Елин Пелин

публикувано на 2017-06-16

С голяма радост и удоволствие бихме...

С голяма радост и удоволствие бихме искали да споделим с нашите клиенти, че на 15 юни в гр. Елин Пелин отвори врати аптека SОpharmacy, която се намира на бул. Витоша №7 (в супермаркет Фантастико). Това е осемнадесетата аптека SOpharmacy в страната и първа за гр. Елин Пелин. Аптеката е отворена всеки работен ден от 08:00 до 21:00 ч., а през уикенда и празнични дни от 08:00 до 20:00 ч.

В периода 15.06. – 17.06.2017 г. клиентите ни ще могат да се възползват от -10% отстъпка от цената  на всички продукти с изключение на лекарства, отпускани по лекарско предписание и промоционалните ни предложения.

За всички наши нови лоялни клиенти сме подготвили специален подарък – летния брой на списание SOhealth – нашето издание посветено на здравето и здравословния начин на живот.

В аптеки SOpharmacy ще откриете широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа и хигиена, за мама и бебе и аксесоари. Във всяка аптека SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/ Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди.

Очакваме Ви!