Над 600 промоции с до -25%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

новини

Отвори врати аптека SOpharmacy Младост 1 пазара в град София
Отвори врати аптека SOpharmacy Младост 1 пазара в град София

Посрещаме 2020 година с нова аптека SOpharmacy в град София. Клиентите ще открият обекта на адрес ж.к. Младост 1, ул. Методи Андонов 6 (до пазара) с работно време, както следва: понеделник – петък: 08:00 – 21:00 ч. и събота, неделя и празнични дни: 09:00 – 20:00 ч. В периода 09.01-11.01.2020 година клиентите ще имат възможността да се възползват от 10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание, и без промоционалните ни предложения с червени етикети и продукти с жълти етикети с трайно ниска цена. А при издаването на клубна карта SOpharmacy всеки нов лоялен клиент ще получи комплимент - зимния брой на списание SOhealth. В аптеки SOpharmacy се стремим да предлагаме на клиентите си богато разнообразие от продукти и актуални промоционални предложения, подбрани с разбиране и грижа, в категориите здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари. Аптеки SOpharmacy може да откриете в 10 града в България, както и удобно да пазарувате от всяка точка на страната на sopharmacy.bg За SOpharmacy SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма и продължава да надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето. Фармацевтите в аптеки SOpharmacy ще предложат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии. Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

прочетете още
Активност с награди от Nuxe в аптеки SOpharmacy и на sopharmacy.bg
Активност с награди от Nuxe в аптеки SOpharmacy и на sopharmacy.bg

Регламент: Купете анти-ейдж продукт по избор на марката Nuxe от сериите Nuxellence, Merveillance Expert, Nuxiriance Ultra, налични в аптеки SOpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg, и получете скреч карта и можете да спечелите Nuxe Reve de Miel подхранващ балсам за устни, 15 мл. Активността не важи при покупка на околоочни кремове, кремове за ръце, комплекти, промоционални разфасовки и други промоционални предложения. Период на активността: 01.01.- 31.01.2020 г. или до изчерпване на количествата награди/скреч карти.  Получаване на скреч картите: На касите в аптеката в момента на покупката или заедно с доставката на поръчката от sopharmacy.bg. Участник, изтеглил печеливша карта при покупка от аптека Sopharmacy, получава наградата си веднага, на място в аптеката, след представяне на печелившата скреч карта на касова зона. В случай на поръчка от sopharmacy.bg на един или няколко от участващите в активността продукти, заедно с доставката на поръчката ще получите скреч карта/и. Ако в нея се съдържа печеливш код, е необходимо да се свържете с нас до 05.02.2020 г., като:  1/ изпратите съобщение с посочения в скреч картата промо код на следният имейл: https://sopharmacy.bg/form/1/vrazka-s-nas.html; или 2/ позвъните на телефон +359 882 740013 в работни дни между 9:00 ч. и 18:00 ч., за да съобщите печелившия код. Изпращане на наградите: Наградата ще бъде изпратена за сметка на Софармаси ЕООД в рамките на един месец от получаване на информация за печелившия код и данните за доставка. Организатор: Организатор на активността е Дермикос ООД, ЕИК 175377137, със седалище и адрес на управление: гр. София 1680, район р-н Красно село, ж.к. „БОРОВО“, бл. 234, вх. Г, ет. 4, ап. 16 и Софармаси ЕООД не носи отговорност относно условията на провеждане. Организаторът е администратор на лични данни съгласно ЗЗЛД Съгласно разпоредбите на законодателство на национално ниво и на Регламент ЕС 679/2016 (GDPR). Организаторът има задължението да управлява получените в рамките на играта лични данни безопасно и само за определените цели. Ограничения: Броят на участията в активността е неограничен.  В играта може да участва всяко дееспособно физическо лицe, навършило 18 години към датата на участие в играта. В играта не могат да участват юридически лица.  Стойността на наградите: не надвишава 100 лв. Активността е валидна в аптеки SOpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg Съдържанието на тези правила е достъпно в интернет, на адрес www.sopharmacy.bg, в периода 01.01.2020 г. – 31.01.2020 г.

прочетете още
Приветстваме новата година с отстъпки до 25% през януари
Приветстваме новата година с отстъпки до 25% през януари

Новата година вече е тук. Да си пожелаем най-важното - здраве.  В нашите аптеки и онлайн на sopharmacy.bg всеки месец ви очакват неустоими промоции в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе, с които през януари можете да спестите до 25%. Сред изненадите ни този месец са намаленията на избрани продукти на марките: Eucerin, Skincode, Nivea, Або Фарма, Синулан и много други! За ваше удобство, можете да разгледате промоционалните ни предложения за месеца и ТУК. Ежеседмични специални предложения за нашите лоялни клиенти И през януари, с грижа и внимание, сме подготвили атрактивни сезонни предложения и намаления за нашите лоялни клиенти, притежатели на клубна карта SOpharmacy. Открийте ги във всички наши аптеки и онлайн ТУК. В случай че все още нямате клубна карта SOpharmacy, може да я заявите ТУК. За да узнавате първи за нашите текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни - Аптеки SOpharmacy или ни открийте вече и в Instagram – @sopharmacybg. С пожелание за месец изпълнен с уют, Аптеки SOpharmacy

прочетете още
Отвори врати 60-тата аптека SOpharmacy - Младост Дар
Отвори врати 60-тата аптека SOpharmacy - Младост Дар

Бързаме с радост да ви съобщим, че отвори 60-тата подред аптека SOpharmacy. Обектът се намира в София, ж.к. Младост 3, ул. Ген. Радко Димитриев 15 (в магазин ДАР) и очаква своите клиенти от понеделник до петък: 8:00 ч. - 21:00 ч. и събота и неделя от 9:00 ч. До 20:00 ч. В периода 20-22.12.2019 г. клиентите ни могат да се възползват от -10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание и без промоционалните ни предложения с червени етикети и продукти с жълти етикети с трайно ниска цена. А всеки нов лоялен клинет, заявил клубна карта SOpharmacy, ще получи комплимент зимния брой на списание SOhealth. Погрижили сме се в аптеката да откриете богато разнообразие от продукти в категориите здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари, както и актуални промоционални предложения. Аптеки SOpharmacy може да откриете в 10 града в България, както и удобно да пазарувате от всяка точка на страната на sopharmacy.bg. Празничното работно време на аптеки Sopharmacy можете да откриете ТУК За SOpharmacy SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма и продължава да надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето. Фармацевтите в аптеки SOpharmacy ще предложат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии. Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

прочетете още
Празнично работно време на аптеки SOpharmacy
Празнично работно време на аптеки SOpharmacy

По случай Коледните и Новогодишни празници, аптеки SOpharmacy ще работят с променено празнично работно време: На 04.01.2020 г. (събота) всички аптеки ще работят до 20.00 часа На 05.01.2020 г. (неделя) всички аптеки ще работят от 12.00 часа Изпълнение на поръчки от sopharmacy.bg, по време на празничните дни ще бъде както следва: • Поръчки, направени до 15:00 часа на 20.12.2019 г. се изпълняват на същия ден. • Поръчки, направени след 15:00 часа на 20.12.2019 г. до 15:00 часа на 23.12.2019 г. се изпълняват на 23.12.2019 г. • Поръчки, направени след 15:00 часа на 23.12.2019 г. до 15:00 часа на 27.12.2019 г. се изпълняват на 26.12.2019 г. и 27.12.2019 г. • Поръчки, направени след 15:00 часа на 27.12.2019 г. до 15:00 часа на 30.12.2019 г. се изпълняват на 30.12.2019 г. • Поръчки, направени след 15:00 часа на 30.12.2019 г. до 12:00 часа на 31.12.2019 г. се изпълняват на 31.12.2019 г. • Поръчки, направени след 12:00 часа на 31.12.2019 г. до 15:00 часа на 02.01.2020 г. се изпълняват на 02.01.2020 г.   Весели празници!

прочетете още
С празнично настроение посрещаме зимния брой на SOhealth
С празнично настроение посрещаме зимния брой на SOhealth

Декември е вече тук, всички сме настроени на коледна вълна и с нетърпение очакваме предстоящите уютни вечери, прекарани с любимите хора. И за да е още по-приятен, цветен и безгрижен най-празничният месец от годината ви представяме новия зимен брой на списание SOhealth. В него сме подготвили полезна информация за автоимунните заболявания, как да ги разпознаем и какви мерки можем да предприемем срещу тях. Научете повече за ползите от инхалациите и мултивитамините при настинка и грип и що е това акупунктура и как може да ни помогне да подобрим цялостното си здравословно състояние. В този брой темата за иновациите в медицината е посветена на Луи Пастьор – посветил целия си живот в търсене на нови формули, които укрепват и спасяват човешкия живот. От корицата пък ни приветства многоликата Биляна Савова – вдъхновяваща и силна съвременна жена. В зимния брой прочетете още за: • Нарушеното оросяване на крайниците и що е то студува алергия • Констипацията: има ли начини да се преборим с нея • Интервю с водещ ортопед-травматолог, който споделя ценна информация за здравето на ставите • Модните тенденции през зимния сезон • Зимната слънцезащита • Грижа за сухата кожа през студените месеци • Ани Владимирова – какво трябва да се случи, за да започне имунната система война със собствените клетки • Спортът през студените месеци • Интервю с Мария Каракушева, според която музиката е спасение от стреса на всекидневието Щастливи празници и уютна зима със SOhealth!

прочетете още
Коледна игра с награди в аптеки SOpharmacy
Коледна игра с награди в аптеки SOpharmacy

В периода 09.12.- 24.12.2019 г. всеки клиент направил покупка над 0,30 лв. може да спечели страхотни награди в аптеки SОpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg. По случай наближаващите Коледни празници сме се погрижили за изненадите. С всяка покупка над 0,30 лв. можете да изтеглите перфо на касата и веднага да разберете дали печелите една от следните награди:  • Коледен душ гел • Hello Winter Коледен крем за ръце червена боровинка • Hello Winter Коледен крем за ръце печена ябълка • Hello Winter Коледен крем за ръце коледна елха  • The season to sparkle  коледен крем за ръце  • Детски чорапи „Смуфи“  • Коледна шапка SOpharmacy  • Мокри кърпички SOpharmacy Играта е активна в периода 09.12.- 24.12.2019 г. или до изчерпване на количествата награди/перфо карти.  Броят на участията в играта е неограничен.  Стойността на наградите не надвишава 30 лв. Играта е активна в аптеки SOpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg Пълните условия на играта можете да намерите ТУК. Пожелаваме Ви успех! Весели празници!

прочетете още
Втора аптека SOpharmacy отваря врати в Стара Загора
Втора аптека SOpharmacy отваря врати в Стара Загора

Щастливи сме да споделим, че семейството на SOpharmacy се разрастна с още един обект в град Стара Загора. Клиентите ще открият аптеката на улица Поп Минчо Кънчев 141 със следното работно време - понеделник - петък: 8:00-20:00 ч. и събота - неделя: 9:00-20:00 ч. В аптеката старозагорци ще открият разнообразни продукти в категориите здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари и други. Но това не е всичко - обърнали сме специално внимание и на БИО продуктите, за да имат клиентите по-голям и богат избор. По повод откриването - всеки клиент, в периода 05-07.12, ще получи 10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на промоционалните предложения, предложения означени с жълт етикет и на лекарствата, отпускани по лекарско предписание. Всеки нов лоялен клиент ще получи комплимент списание SOhealth. За SOpharmacy SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето. Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти. В аптеките SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди, жълти и зелени рецепти. Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 10 000 продукта и възможност за безплатна доставка при поръчка над 50 лв. Повече информация: https://sopharmacy.bg, Фейсбук – Аптеки SOpharmacy и Инстаграм.

прочетете още
Девета аптека SOpharmacy отвори врати в Пловдив
Девета аптека SOpharmacy отвори врати в Пловдив

Девета по ред аптека SOpharmacy отвори врати, за да бъде още по-близо до своите клиенти в град Пловдив. Аптеката се намира в квартал Кючюк Париж, ул. Дрин 33 ( на ъгъла с ул. Пере Тошев) и е с работно време понеделник - петък: 8:00-21:00 ч., събота - неделя: 9:00-20:00 ч. Аптеката предлага на пловдивчани висок стандарт на продуктово разнообразие в категориите здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари и други. За да отпразнуваме откриването, в периода 03-05.12, всички клиенти могат да се възползват от 10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на промоционалните предложения и на лекарствата, отпускани по лекарско предписание. Всеки нов лоялен клиент ще получи комплимент списание SOhealth.  Погрижили сме се клиентите на аптеката да получат персонална професионална консултация по някои от най-разпространените дискомфортни състояния, в специално обособена стая за консултаци. Очакваме ви от понеделник - Петък: 8:00-21:00 ч. Събота - Неделя: 9:00-20:00 ч. За SOpharmacy SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето. Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти. В аптеките SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди, жълти и зелени рецепти. Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 10 000 продукта и възможност за безплатна доставка при поръчка над 50 лв. Повече информация: www.sopharmacy.bg, Фейсбук – Аптеки SOpharmacy и Инстаграм. 

прочетете още
Посрещаме празничните дни с над 1300 промоции с до -30% намаление през декември
Посрещаме празничните дни с над 1300 промоции с до -30% намаление през декември

С трепетно предпазнично вълнение приветстваме декември – най-топлия, най-уютния и най-магичния месец от годината! Насладете му се с над 1300 промоции, които сме подбрали специално за вас, в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе. През декември при нас ще откриете намаление на продуктите на марките: SO’Bio étic, Natrol, Biotrade, Vital Concept, Jowae, Elmex, Pharma Hyaluron, Parusan, Doliva, Bonilash, Sebamed, Омнибиотик и Марсианци. Насладете се и на намаление на избрани серии и продукти на марките: Ecodenta, Jamieson, Skincode, Pampers, Lierac, Fortex, L’oréal, Garnier и други. А каква би била Коледа без подаръци и вълнуващи изненади? Разгледайте нашия коледен катог с над 150 празнични идеи за незабравими подаръци: Ежеседмични специални предложения за нашите лоялни клиенти И през декември, с грижа и внимание, сме подготвили атрактивни сезонни предложения и намаления за нашите лоялни клиенти, притежатели на клубна карта SOpharmacy. Открийте ги във всички наши аптеки и онлайн: В случай че все още нямате клубна карта SOpharmacy, може да я заявите ТУК. За да узнавате първи за нашите текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy или ни открийте вече и в Instagram – @sopharmacybg. С пожелание за светли празници,  Аптеки SOpharmacy

прочетете още
Коледният каталог на SOpharmacy е вече тук
Коледният каталог на SOpharmacy е вече тук

Коледа наближава и всяка година предпразничната треска се повтаря: да не пропуснем някого от списъка с подаръци, да изберем най-подходящата изненада, да предизвикаме трепет и усмивки. За да ви помогнем в това предизвикателство, създадохме коледен каталог с неустоими предложения за всеки любим човек, с които обещаваме да се изявите като истински виртуози на празничните изненади. Разгърнете страниците му и изберете от над 150 идеи за подаръци. Открийте неустоими бляскави предложения за За нея, оригинални продукти За него, най-желаните подаръци За детето и зарадвайте всички вкъщи със специалната ни селекция За семейството. Не пропускайте да се включите и в играта ни, в която можете да спечелите коледни подаръци за най-скъпите хора. Разберете повече как да участвате в коледния каталог и не пропукайте да се възползвате от специални талони за отстъпка на марките Jamieson, SVR, Rene Furterer, Immunomix, Elancyl и Klorane. Открийте коледния каталог във всяка аптека SOpharmacy или го разгледайте онлайн: Тази Коледа подарете любов и вдъхновение със SOpharmacy!

прочетете още
До 50% отстъпка на над 1500 продукта през ноември
До 50% отстъпка на над 1500 продукта през ноември

Ноември вече е на прага ни и бавно се настройваме за предстоящите зимни и празничи дни. И през този месец, с грижа за вас, сме подбрали над 1500 промоции с до 50% процента отстъпка в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе. През ноември при нас ще откриете намаление на всички продукти на марките: Omron, Solgar, Sanostol, Фитолор и Now Foods. Промоциите ни далеч не са само това – през ноември се възползвайте от намалените ни избрани серии и продукти на любими марките, сред които: SOpharmacy, La Roche Posay, Vichy, Jamieson, Skincode, SVR, Rene Furterer, Pampers, Walmark, Florame, Biotrade, Mixa и Garnier. Всички оферти за месец ноември вижте ТУК. Изненадите през ноември продължават! От 11.11.2019 ви очаква нашата Супер седмица, която ще ви зарадва с намаления от 30% до 50% на над 100 продукта. И тъй като вече споменахме предстоящите зимни празници, тук е моментът с радост да ви съобщим, че от 15.11.2019 може да откриете тазгодишния ни Коледния каталог във всички обекти SOpharmacy и онлайн. :)   Ежеседмични специални предложения за нашите лоялни клиенти През ноември, лоялните ни клиенти, притежатели на клубна карта SOpharmacy, ще открият атрактивни предложения и намаления, специално за тях в аптеките и онлайн ТУК. Ако все още не притежавате клубна карта от SOpharmacy, получете я безплатно ТУК. Други активности в избрани аптеки SOpharmacy през месец ноември 1. Измерване на костната плътност с остеоденситометър И през ноември ви предлагаме да проверите състоянието на костната си система чрез профилактични измервания в избрани аптеки SOpharmacy в градовете Бургас и Варна. Повече информация за измерването, както и пълен график по обекти, вижте ТУК. 2. Профилактика на дихателната система Аптеки SOpharmacy и Omron Academy ви канят на консултации с квалифицирани специалисти на тема „Профилактика и ефективно леченение на респираторни заболявания с инхалационна терапия“. Заповядайте на профилактика на дихателната система в избрани обекти SOpharmacy в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Бугас и Варна. Повече информация за консултациите, както и пълен график по обекти, вижте ТУК. За да узнавате първи за нашите текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy или ни открийте вече и в Instagram – @sopharmacybg С пожелание за уют и топлина,  Аптеки SOpharmacy

прочетете още
« <1 2 3 4 5 6 7 8> »