SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 000000000010014548
Тегло:
0.020 кг

Адирекс / Adirex х6 сашета - Neopharm

(191 глас/а)
Цена 7.79 лв
-
+
   
Цена 7.79 лв
- +
известие при наличност
Изпратете

Описание на Адирекс / Adirex х6 сашета - Neopharm:

Адирекс / Adirex х6 сашета на българския производител Neopharm е специален препарат, който е предназначен за хора с диария (разстройство), независимо от произхода й. Той съдейства за бързото спиране на диарията и предотвратява появата й, чрез антидиаричния ефект си ефект, по-бързото възстановяване на нормалната чревна микрофлора дори в присъствието на антибиотици, както и чрез стимулиране на локалния имунитет в чревния тракт.

Адирекс има няколко основни предимства:

- представлява високоефективно естествено средство, което бързо спира диарията и облекчава симптомите;
- по-бързо възстановява баланса на чревната микрофлора дори в присъствието на антибиотици и възвръща стомашно-чревният комфорт;
- действа без да блокира нормалния чревния пасаж и неговото физиологично очистване и оздравяване;
- неутрализира причинителите на диария и техните токсини, и възстановява нормалната функция на чревната стена и водно-електролитния баланс;
- подсилва локалния имунитет и подпомага оздравяването на стомашно-чревният тракт.
- ефективно предпазва от поява на ново разстройство.

Диарията обикновено е симптом на стомашно-чревно разстройство, което може да бъде причинено от различни фактори: бактерии и вируси, хранително натравяне или непоносимост към храна, дисбаланс на чревната микрофлора, пътническа диария - появява се след пътуване и престой на ново място, заради стресът и неустойчивостта на организма към местните бактерии, страничен ефект от приема на лекарства (като напр. антибиотици) и др. Обикновено разстройството е пагубно за чревната микрофлора, което отслабва имунитета и прави организма отворена врата за инфекции и повтаряща се диария. Диарията е защитен механизъм, чрез който организмът се очиства от вредни за него частици. Ако бъде спряна изкуствено с химически агенти, то в червата се задържат болестотворните причинители и техните токсини, като се забавя процесът на оздравяване и възстановяване от заболяването. Затова, най-добре е диарията да се овладее по естествен начин, без да се блокира нормалният чревен пасаж и неговото физиологично очистване и оздравяване, като същевременно се възстанови и нормалната чревна микрофлора. Заедно със спирането на диарията, трябва да се облекчат и съпровождащите я симптоми- стомашни болки, спазми, къркорене на червата и др., да се възстанови нормалното функциониране на чревната стена и водно-електролития баланс в организма. В рамките на един терапевтичен курс трябва бързо да се успокои възпалението в чревния тракт и да се възстанови чревната микрофлора, за да се предотврати появата на нови диарийни изхождания. Ето затова , съществува такъв ефикасен продукт за бързо и естествено овладяване на диарията и възстановяване на чревната микрофлора - Адирекс. Той съдържа внимателно селектирани клинично доказани дрожди, пробиотици, пребиотици и цинк.

Състав на Адирекс / Adirex х6 сашета - Neopharm:

Всяко саше Адирекс съдържа 5 клинично доказани съставки с натурален произход:

> Пробиотична дрожда: Saccharomyces boulardii - 250 mg (5 милиарда живи клетки);
> Бактериален пробиотичен комплекс от лактобацили:
- Lactobacillus rhamnosus Rosell-11 (1,9 милиарда живи клетки);
- Lactobacillus helveticus Rosell-52 (100 милиона живи клетки);
> Пребиотици: Mананови олигозахариди (МОЗ) – 200 mg;
> Цинк – 5 mg


Запознайте се и с другите продукти от категорията Хранителни добавки, а за да разгледате всички продукти на марката Neopharm, натиснете тук. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Farmа.bg Ви предлага консултация с квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да му пишете чрез лайв чата вдясно всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 часа, както и да оставите запитване по всяко едно време от денонощието.

Марка: Neopharm
Цена:
Цена: 7.79 лв

Начин на употреба на Адирекс / Adirex х6 сашета - Neopharm:

Препоръчително е приемът на Адирекс да започне веднага при поява на диария, както и когато организмът е предразположен или има повишен риск да се получи разстройство. Съдържанието на едно саше се разтваря в малко вода или безалкохолна напитка, след което се разбърква и се изпива. Може да се смесва и с храна. Адирекс съдържа живи клетки, поради което не трябва да се смесва с горещи, ледени или алкохолни напитки или храни.

Адирекс се приема по следната схема:

Специални указания на Адирекс / Adirex х6 сашета - Neopharm:

Не вземайте Адирекс, ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на таблетката. Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане. Адирекс може да бъде вземан, както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с лекар. Адирекс е безопасен за приложение и позволява употреба от всички възрастови групи.

Код: 000000000010014548
Тегло:
0.020 кг

Топ продукти

ВИТАСЛИМ ЛАЙТ / VITASLIM LIGHT капсули 500 мг х 30 бр. - Витаслим

ВИТАСЛИМ ЛАЙТ / VITASLIM LIGHT капсули 500 мг х 30 бр. - Витаслим

-25%
Цена: 9.67 лв
Каталожна цена: 12.89 лв
отстъпка
Отстъпка
Цена: 9.67 лв
Каталожна цена: 12.89 лв
Отстъпка: 3.22 лв (25.00%)
ВИТАСЛИМ ЛАЙН / VITASLIM LINE капс. х 30 бр.- Витаслим Лайн

ВИТАСЛИМ ЛАЙН / VITASLIM LINE капс. х 30 бр.- Витаслим Лайн

-25%
Цена: 11.32 лв
Каталожна цена: 15.09 лв
отстъпка
Отстъпка
Цена: 11.32 лв
Каталожна цена: 15.09 лв
Отстъпка: 3.77 лв (25.00%)