Над 600 промоции с до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10000496
Тегло:
0.050 кг

Феминорм Дуо за облекчаване симптомите на менопауза х30 капсули Borola

(2621 глас/а)
Цена 12.09 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Feminorm Duo на българската фармацевтична компания Борола се препоръчва за овладяване симптомите на менопауза, след оперативно отстраняване на яйчниците; при предменструални невровегетативни и психически нарушения и смущения в менструалния цикъл при девойки, както и след прекъсване на хормонално лечение. Фитоестрогените в Feminorm Duo структурно и функционално наподобяват женските полови хормони. Те се свързват със специфични естрогенни рецептори и стимулират тяхната активност. Веществата от Cimicifuga селективно понижават секрецията на LH (лутеинизиращ хормон) при жени в климакс. Съставките на Feminorm Duo не понижават производството на естрогени в организма. Те взаимно се потенцират и възстановяват хормоналния баланс при жени в климакс. Това води до премахване на менопаузалните смущения. Предлага се в опаковка от 30 капсули.
 

На каква възраст се започва приема на Feminorm Duo?
Препоръчваме да започнете приема, когато усетите нарушения в хормоналния баланс на организма. Обикновено тази промяна е след 35-годишна възраст, но промените са твърде индивидуални.


След колко време да очаквате ефекта?
Действието не настъпва веднага. Оптималният срок за въздействие е различен за всяка жена. При Feminorm Duo обикновено са необходими 2 седмици за желан ефект.


Какви са научните доказателства в подкрепа на Feminorm Duo?
Действието на продукта е проучвано при хиляди жени от цял свят. Проучванията показват, че менопаузалните оплаквания намаляват в 70% от случаите, с 49% се намалява загубата на костна маса и с 20%, се понижава риска от сърдечно съдови заболявания.


Защо Feminorm Duo е по-специален?
Feminorm Duo съдържащ четири изофлавона (всички необходими), е най-пълният източник на фитоестрогени. За разлика от него, соята и другите фитоестрогени съдържат само два изофлавона. Научните данни доказват, че за да има пълен ефект трябва да се приемат четирите изофлавона заедно. Освен това Feminorm Duo съдържа тритерпенови гликозиди и други активни вещества, които усилват ефекта.

Състав в 1 капсула съдържа стандартизирани екстракти от:

Trifolium pratense 250 mg, съответстващ на 20 mg изофлавони
Cimicifuga 30 mg, съответстващ на 0.75 mg 27-дезоксиактеин

Feminorm Duo съдържа освен пълния набор изофлавони (генистеин, дайдезеин, биоканин, формононeтин), тритерпенови гликозиди и други активни вещества.
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Borola
Цена:
Цена: 12.09 лв

По 1 капсула Feminorm Duo два пъти на ден след хранене.

Има ли нежелани ефекти от Feminorm Duo?
Feminorm Duo е безвреден. Не са наблюдавани нежелани ефекти, даже при продължително приложение.


Кой не трябва да приема Feminorm Duo?
Да не се приемат по време на бременност, кърмене и от малки деца.

Код: 10000496
Тегло:
0.050 кг