SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Maybelline Lash Sensational Black Mascara

Maybelline New York създаде новата Lash Sensational - №1 спирала за обем с ефект ветрило, за да съблазни всички жени в търсенето на перфектните мигли. Специалната четка тип Ветрило с 6 различни вида косъмчета улавя всички мигли, повдигайки ги една след друга, за да разкрие сензационен поглед. Леката формула на Lash Sensational е с намалено съдържание на восък, обгръщайки всяка мигла, елиминирайки излишното натрупване и наслояване. 

Комбинацията четка Ветрило + лека формула = ИДЕАЛНАТА СИНЕРГИЯ ЗА ИЗИСКАНИ МИГЛИ

Четката Ветрило е създадена от еластомер, който и придава уникална сетивност. С различните по големина косъмчета, четката Ветрило успява да улови дори и най-малките мигли, които винаги остават незабелязани.
Уникалната текстура на сензационната спирала за обем е с намалено съдържание на восък в сравнение с някоя класическа формула. На мястото на восъка има полимери, мастни киселини и овлажняващи агенти за лека, фина и гъвкава формула, покриваща, подчертаваща и разделяща всяка мигла. Благодарение на формулата с полимери, спиралата не се рони и не слепва, а пигментите в нея изпъкват, правейки черното по-наситено!

Подчертани, разделени, удължени, миглите се разперват от край до край като ветрило!

Maybelline Lash Sensation - всяка мигла е гримирана!