над 700 промоции с до -30%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

проверка на точки в лоялна карта SOpharmacy

 

Уважаеми лоялни клиенти,

Информираме ви още, че:

1. От 1-ви май предстои да въведем нови условия по клубна карта SOpharmacy  – въвеждане на нови преференции за нашите лоялни клиенти. 
2. От 1-ви май спираме трупането и обмяната на клубни точки за продукти и услуги от лоялния ни каталог. Обменяйте наличните точки във вашата клубна карта до 30-ти април. На 1-ви май необменените точки ще бъдат загубени.

Повече информация относно предстоящите промени можете да прочетете ТУК.
На тази страница можете да проверите наличните към момента точки по Вашата клубна карта SОpharmacy. Ако сте наш лоялен клиент, в полето по-долу попълнете 8-цифрения номер, написан на гърба на Вашата клубна карта SОpharmacy, и кликнете върху бутона „Проверка на точки“, за да проверите:

  • наличните към момента точки по Вашата клубна карта SОpharmacy;
  • точките по Вашата клубна карта, които предстои да бъдат анулирани в следващите три месеца и съответната дата, на която това ще се случи, ако не ги обмените за продукти или услуги от каталога ни за лоялни клиенти.

За ваша информация: Срокът за обменянето на точките е до 12 месеца от натрупването на точките. След изтичане на този срок САМО неизползваните 12 месеца точки се анулират автоматично. Точките, от чието натрупване не е изминал период от 12 месеца, остават налични по Вашата клубна карта. Когато обменяте точките си, програмата използва хронологично точките – първо се използват най-отдавна натрупаните и неизполвани точки.

 

Информацията е актуална към 1-во число на текущия месец.
Ако сте обменили точки за продукти в текущия месец, това ще се отрази в 1-во число на следващия месец.