Над 1100 продукта с до 40% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Общи
условия

Общи условия на програма за лоялност – клубна карта SOpharmacy

 

1. Клубна карта SOpharmacy се издава от и е собственост на Софарма Трейдинг АД.
2. Клубна карта се издава само на физически лица над 18 години.
3. Клубна карта се получава на място в аптеки SOpharmacy след подаване на попълнена регистрационна бланка. Клубна карта може да бъде заявена чрез попълване на регистрационна форма онлайн на www.sopharmacy.bg, като в този случай картата се получава по куриер, съгласно общите условия за доставка на www.sopharmacy.bg.
4. Издаването на клубна карта е безплатно за всички клиенти на SOpharmacy. В случай че клубната карта бъде изгубена, открадната или унищожена, може да бъде издадена нова срещу такса от 0,50 лв.
5. Клубната карта дава право на притежателя си да се възползва от условията по програмата за лоялност: при покупка в аптеки SOpharmacy или онлайн на www.sopharmacy.bg притежателят на клубна карта може да получи на промоционални цени продукти от специалните предложения за лоялни клиенти, обявени на място в обектите, онлайн на www.sopharmacy.bg или по друг начин.
6. В програмата не участват лекарствени продукти, които се отпускат по лекарско предписание и /или се заплащат напълно или частично от НЗОК.
7. При покупка в аптеки SOpharmacy промоционалната цена се предоставя, след като притежателят на клубна карта я предостави на касата преди приключване на касовия бон. При покупка онлайн на www.sopharmacy.bg промоционалната цена се предоставя след въвеждане на номера на картата в полето за лоялна карта преди приключване на поръчката.
8. Клубна карта SOpharmacy предоставя възможност на своя притежател с представянето й при покупка на лекарствен продукт с единични цена до 250 лв. и с режим на отпускане „по лекарско предписание“ в аптека SOpharmacy да получи отстъпка в размер на 3% от цената на продукта, валидна към момента на продажбата. Отстъпката не може да бъде използвана, когато лекарственият продукт е отпуснат при условие на частично или напълно заплащане на цената му от бюджета на НЗОК, както и при покупки онлайн на www.sopharmacy.bg. Отстъпката не се предоставя при покупка на лекарствени продукти, съдържащи наркотични вещества (предписани с жълта или със зелена рецептурна бланка).
9. Клубна карта SOpharmacy не е кредитна или дебитна карта и с нея не могат да се извършват финансови операции.
10. Продуктите и услугите, участващи в програмата за лоялност, са посочени на www.sopharmacy.bg, в специализираните брошури на SOpharmacy или на място в нашите аптеки.
11. Ползването на клубна карта е възможно във всички аптеки SOpharmacy, онлайн на www.sopharmacy.bg, както и в обектите на партньори при съвместни инициативи и промоции.
12. Софарма Трейдинг АД си запазва правото да променя настоящите Общи условия, в т.ч. условията за ползване на клубните карти, както и да прекрати програмата клубна карта SOpharmacy по всяко време без предизвестие.
13. Актуалните действащи Общи условия за ползване на клубна карта SOpharmacy можете да намерите на www.sopharmacy.bg.
Администратор на лични данни:
„Софарма Трейдинг“ АД, регистрирано в Търговския регистър с ЕИК: 103267194 („Администратора“).

 

Длъжностно лице по защита на данните:

Можете да се свържете с Длъжностното лице по защита на данните на e-mail адрес: [email protected]
 

Цел на обработването:

Целта на Администратора е реализиране на маркетингова стратегия чрез предоставяне на намаления на клиенти, които редовно пазаруват в аптеки SOpharmacy.
 

Основание за обработката:

Законен интерес, съгласно чл.6, параграф 1, буква „е“ от GDPR.
 

Категории получатели:

Аптеки SOpharmacy; достъп могат да имат и трети лица, които ни предоставят и поддържат нашите информационни системи и гарантират сигурното им функциониране.
 

Правата Ви като субект на данни:

Като лице, чиито лични данни се обработват на основание законен интерес, Вие имате право да:
– изискате от Администратора достъп до личните Ви данни;
– изискате от Администратора коригиране на личните Ви данни, когато са неточни;
– изискате от Администратора изтриване на личните Ви данни (право „да бъдете забравени“);
– да изискате от Администратора ограничаване на обработването на личните Ви данни;
– направите възражение срещу обработването;
– подадете жалба до надзорен орган като Комисията за защита на личните данни.

 

Последици от обработването на личните Ви данни:

Издаване на клубна карта и участие в програма за лоялност на аптеки SOpharmacy.
 

Трансфер на лични данни:

При тази обработка не е налице трансфер на лични данни встрани извън Европейския съюз.
 

Срок на съхранение:

5 години
 

Нормативно изискване за предоставяне на данните:

Вие нямате законово или договорно задължение да предоставите данните си. Обработката им се осъществява единствено ако пожелаете да използвате лоялната програма на „Софарма Трейдинг“ АД.
 

Автоматизирано вземане на решения:

При обработката на личните Ви данни не е налице автоматизирано вземане на решения или профилиране.