Доставка до 2 работни дни
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

SOpharmacy
Клубна
карта

Клубна карта

Описание

Клубна карта SOpharmacy е клиентска карта за лоялност. При пазаруване в аптеки SOpharmacy представяйте Вашата клубна карта на касата преди издаване на касов бон за покупката Ви. При пазаруване онлайн на www.sopharmacy.bg, въвеждайте номера на картата си в полето за лоялна карта преди приключване на поръчката. По този начин ще имате възможност да натрупвате точки при всяка покупка. За всеки 0,10 лв. реално закупени продукти получавате 1 точкa. Когато заплатената сума не е цяло число за целите на получаване на цели точки се прилагат следните закръгляния: Когато сумата надвишава последния 0,10 лв. с и над 0,05 лв., тя се закръгля до следващ 0,10 лв. Когато сумата надвишава с по-малко от 0,05 лв., закръглянето е до по-ниската сума.

Натрупаните точки могат да бъдат заменяни за продукти/услуги, предлагани в аптеки SOpharmacy или онлайн на www.sopharmacy.bg, като информация за тях можете да намерите в специализираните брошури на аптеки SOpharmacy или на място в нашите аптеки.

Клубна карта SOpharmacy предоставя възможност на своя притежател с представянето й при покупка на лекарствен продукт с единични цена до 250 лв. и с режим на отпускане „по лекарско предписание“ в аптека SOpharmacy да получи отстъпка в размер на 3% от цената на продукта, валидна към момента на продажбата. Отстъпката не може да бъде използвана, когато лекарственият продукт е отпуснат при условие на частично или напълно заплащане на цената му от бюджета на НЗОК, както и при покупки онлайн на www.sopharmacy.bg поради невъзможността такива продукти да бъдат продавани по Интернет. Отстъпката не се предоставя при покупка на лекарствени продукти, съдържащи наркотични вещества (предписани с жълта или със зелена рецептурна бланка). При покупката не се натрупват точки в програмата.

При покупка в аптеки SOpharmacy или онлайн на www.sopharmacy.bg притежателят на клубна карта може да получи на промоционални цени продукти от специалните предложения за лоялни клиенти, обявени на място в обектите, онлайн на www.sopharmacy.bg или по друг начин.

В програмата не участват лекарствени продукти, които се отпускат по лекарско предписание и/или се заплащат напълно или частично от НЗОК. Покупката на тези артикули не води до натрупване на точки. Вашата клубна карта може да бъде разделена на две части, като едната част може да остане във Вас, а другата част да бъде в друг член на Вашето семейство. Така цялото семейство може да събира точки във Вашата карта. Ако искате да бъдете част от програмата ни за лоялност, можете да заявите издаването на клубна карта SOpharmacy

Издаване на клубна карта

Описание

Издаването на клубна карта SOpharmacy е лесно и безплатно и може да бъде направено във всяка наша аптека или онлайн на www.sopharmacy.bg. Единствено трябва да попълните бланка, предоставена от наш фармацевт в аптеката, или регистрационна форма онлайн на www.sopharmacy.bg. Вашата клубна карта става активна след регистрация (за карти, заявени онлайн, активацията се извършва до два работни дни след регистрация) и можете да започнете да трупате точки още при следващата си покупка. Клубни карти, заявени на място в аптека SOpharmacy, се получават веднага след подаване на попълнена регистрационна бланка. Клубни карти, заявени онлайн на www.sopharmacy.bg се получават по куриер, съгласно общите условия за доставка на www.sopharmacy.bg. Клубна карта SOpharmacy се издава от и е собственост на Софармаси ЕООД. Клубна карта SOpharmacy не е кредитна или дебитна карта и с нея не могат да се извършват финансови операции. Всяка карта има номер, по който се идентифицира.

catalog and card form

Обмяна на точки срещу продукт

Описание

В програмата не участват лекарствени продукти, които се отпускат по лекарско предписание и/или се заплащат напълно или частично от НЗОК. Покупката на тези артикули не в оди до натрупване на точки.
Обмяната на точки срещу продукт се извършва на касите в аптеки SОpharmacy и онлайн на SOpharmacy.bg, като притежателят на картата следва да я представи в аптеките или попълни онлайн при завършване на покупк а. Натрупаните точки могат да бъдат заменяни за продукти, предлагани в аптеки SOpharmacy, като информация за тях можете да намерите в лоялния каталог с продукти на аптеки SO pharmacy или на място в нашите обекти.
В програмата не участват лекарс твени продукти, които се отпускат по лекарско предписание и/или се заплащат напълно или частично от НЗОК. Покупката на тези артикули не води до натрупване на точки. Натрупанит е по клубна карта SOpharmacy точки не могат да бъдат заменяни за пари, а срокът за обменянето им е до 2 години от издаване на картата. След изтичане на този срок, точките се анулир ат автоматично.

catalog and card2

Проверка на лоялни точки

Описание

Можете да проверявате натрупаните точки по клубната Ви карта на място в аптеката или на www.sopharmacy.bg