SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Код: lef-1226
Тегло:
0.150 кг

ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН Супер убиквинол коензим Q10 / LIFE EXTENSION Super Ubiquinol CoQ10-100 мг.x 60 капсули

(3 глас/а)
Цена 126.69 лв
Цена 126.69 лв

Няма наличност

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете
  • Този продукт е с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до всеки адрес в страната.

Описание


ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН Супер убиквинол коензим Q10 / LIFE EXTENSION Super Ubiquinol CoQ10 е американска хранителна добавка, която осигурява ефективна грижа за сърцето за хората в напреднала възраст. CoQ10 е необходим, за да превръща енергията от мазнините и захарите в използваема клетъчна енергия. С напредване на възрастта, обаче, продукцията на CoQ10 от организма значително намалява.При достатъчно количество CoQ10, митохондриите могат да функционират ефикасно в цялото тяло, включително и в най-гъсто населената област - сърцето. CoQ10 представлява и изключително силен антиоксидант, който помага за предпазването на митохондриалните протеини и ДНК от окисление и подпомага митохондриалната функция. Митохондриите представляват енергийните депа на клетките, а коензим Q10 (CoQ10) е най-важният компонент от нормалната митохондриална функция.

Все повече хора приемат CoQ10 под формата на хранителна добавка. Една от причините е осъзнаването на факта, че статините, които се използват за понижаване нивото на LDL и холестерола, изчерпват нивата на CoQ10 в кръвта, а вероятно и в тъканите.

Онова, което повечето лекари не знаят, обаче, е че нормалният процес на стареене може да доведе до по-голямо понижение в нивото на CoQ10 отколкото приема на статини. Например, докато статиновите лекарства понижават плазмените нива на CoQ10 с около 40%, процесът на стареене понижава нивата на CoQ10 в стената на сърдечния мускул със 72%. Особено ужасяващ е недостига, причинен от двойния ефект от стареенето и употребата на статини, който може да доведе до тежка форма на изчерпване на клетъчната жизненост.

CoQ10 е известен с трудното си абсорбиране. Когато трябва да избираме добавка с CoQ10, основният фактор е колко от приетите милиграми действително достигат кръвния поток. Едно наскоро проведено проучване показва, че при сериозно болни пациенти, обичайният убиквинон CoQ10 едва се открива в кръвта, докато приемът на убиквинол води до значително повишение в кръвните нива и последващо клинично подобрение.

Научните изследвания показват, че убиквинол се абсорбира до 8 пъти повече от убиквинон и че по-високи нива убиквинол остават в кръвта по-дълго време отколкото на убиквинон. При проучвания на умората от физическо натоварване, убиквинол е показал 90% по-голяма ефикасност от убиквинон. При мишки на средна възрастубиквинол е показал 40% по-голяма ефикасност при забавяне на стареенето в сравнение с убиквинон. Life Extension предлага форма на убиквинол с висока бионаличност на CoQ10 при патентована система на доставяне с отлично ниво на абсорбция.

Състав


ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН Супер убиквинол коензим Q10 съдържа:

Количествен състав за доза: Калории10

Калории от мазнини10

Общо мазнини1 г

Убиквинол (като Kaneka Q10® Ubiquinol)100 мг

Други съставки: слънчогледово масло, желатин, глицерин, пречистена вода, жълт пчелен восък, цвят карамел.

 

Life Extension е един от световните лидери в пазара с хранителни добавки. Фирмата разработва висококачествени хранителни добавки по специална технология на базата на най-новите проучвания в тази област, за да можете да получите максимална полза от тях. Продуктите се произвеждат по най-високите стандарти като се използват най-пречистените съставки с най-голяма бионаличност.

Farma.bg предлага на Вашето внимание богата гама от Хранителни добавки на атрактивни цени! Заповядайте!

Ако имате нужда от консултация, може да се обърнете към нашия магистър-фармацевт, който е на линия всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа. Той с готовност ще отговори на Вашите запитвания и ще Ви даде ценни съвети и препоръки!

Марка: Life Extension
Цена:
Цена: 126.69 лв

Начин на употреба


По една мека желатинова капсула ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН Супер убиквинол коензим Q10 един-два пъти на ден с храна или според препоръките на лекаря.​

Предупреждения


Когато използвате хранителни добавки, уведомете вашия лекар, ако в момента се лекувате от някакво заболяване, ако сте бременна или кърмите.

ПАЗЕТЕ ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН Супер убиквинол коензим Q10 ОТ ДЕЦА.
НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДОЗА.


Ако външното запечатване е счупено или повредено, моля свържете се с екипа на Farma.bg.

Код: lef-1226
Тегло:
0.150 кг

Топ продукти

ВИТАСЛИМ ЛАЙТ / VITASLIM LIGHT капсули 500 мг х 30 бр. - Витаслим

ВИТАСЛИМ ЛАЙТ / VITASLIM LIGHT капсули 500 мг х 30 бр. - Витаслим

-25%
Цена: 9.67 лв
Каталожна цена: 12.89 лв
отстъпка
Отстъпка
Цена: 9.67 лв
Каталожна цена: 12.89 лв
Отстъпка: 3.22 лв (25.00%)
ВИТАСЛИМ ЛАЙН / VITASLIM LINE капс. х 30 бр.- Витаслим Лайн

ВИТАСЛИМ ЛАЙН / VITASLIM LINE капс. х 30 бр.- Витаслим Лайн

-25%
Цена: 11.32 лв
Каталожна цена: 15.09 лв
отстъпка
Отстъпка
Цена: 11.32 лв
Каталожна цена: 15.09 лв
Отстъпка: 3.77 лв (25.00%)