Интервал за поръчки 11.30 и 15.30
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10001094
Тегло:
0.020 кг

Lapis albus 9CH

(544 глас/а)
Цена 3.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Лапис Албус монопрепарат на Boiron е хомеопатично лекарствено средство, използвано за лечението на неиндурирана, еластична хипертрофия на лимфните възли (аденопатии), щитовидната жлеза (недобре очертана гуша), върху гърдата или матката. Lapis albus намира приложение и в случаи на еластични фиброми.


Lapis Albus е монопрепарат, приложим при:
► неуплътнени аденопатии
► гуша без твърдо възлесто образувание
► мастопатии с еластични възлести образувания
► еластичен фибром


Състав на Лапис Албус 9CH: Източник на Лапис Албус 9CH: Калциев флуоросиликат


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Boiron
Цена:
Цена: 3.99 лв

Дозировката на всеки хомеопатичен продукт се определя от лекар - хомеопат строго индивидуално и съобразно естеството на заболяването и клиничните прояви.

Продуктът е хомеопатичен препарат, който се приема през устата. Преди употреба е желателно да не се яде и пие нищо поне 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика и се смучат до пълното им разтваряне. 

За бебета и малки деца: Можете да разтворите гранулите в малко вода и да ги давате с малка лъжичка. По време на лечението с хомеопатичен монопрепарат е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема.

Код: 10001094
Тегло:
0.020 кг

Клиентите също разглеждат

Игнатия Амара 15CH

Ignatia amara 15CH

Цена: 3.99 лв
Бриония 15CH

Bryonia 15CH

Цена: 3.99 лв
Пеония официналис 5CH

Paeonia Officinalis 5CH

Цена: 3.99 лв
Спонгиа Тоста 9CH

Spongia tosta 9CH

Цена: 3.99 лв