SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

LacrimillaЛАКРИМИЛА капки е иновативен фитопродукт, медицинско изделие в стерилни монодозис изцяло натурален състав, който бързо и ефективно облекчава сухите, раздразнени и зачервени очи. Екстрактите от очанкаарникадива бяла тиквалайка и седефче са уникална формула за успокояване на сухите и уморени очи и позволяват продължителна употреба и успоредно приложение и на други офталмологични продукти.

Капките за очи Lacrimilla се препоръчват при повишена чувствителност на очите с усещане на сухота, дразнене и парененапрежение и сълзене на очите, причинени от влиянието на външни агенти, като вятър, прах, слънце, суха топлина и други или попадане на чуждо тяло в окото. Lacrimilla drops могат да се използват при алергични конюнктивитислънчеви алергиизапушени слузни канали.

Лакримила капки са в удобни за употреба монодозни опаковки, НЕ съдържат консерванти и са подходящи за употреба дори за бебета и деца над 6 месечна възраст.

Lacrimilla е медицинско изделие, което представлява комплекс от дестилираните води на пет билки, познати от дълбока древност с благоприятното си въздействие върху човешкото око.

Повече за Lacrimilla капки вижте тук