Промоции
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 30009251
Тегло:
0.085 кг

КОМПЛЕКТ Lacalut White избелваща паста за зъби х75 мл + Black Edition четка за зъби х1 бр

(102 глас/а)
Цена 4.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

КОМПЛЕКТ Lacalut White избелваща паста за зъби х75 мл + Black Edition четка за зъби х1 бр - специално предложение за устна хигиена, което съдържа: 1 брой Lacalut White избелваща паста за зъби х75 мл + 1 брой Black Edition четка за зъби

 


 

Lacalut White избелваща паста за зъби е разработена специално за цялостно почистване, избелване на зъбите и защита срещу кариес. Благодарение на комбинацията от активни вещества с флуор, характерна за Лакалут, зъбите се почистват основно. Употребата на Лакалут Уайт Lacalut White заздравява емайла на зъбите, има избелващ и реминерализиращ ефект и по този начин зъбите стават по-устойчиви на кариес.
 

Състав:

>Алуминиев лактат - С адстрингентното действие, предизвикващо утаяване на белтъчините на повърхността на зъбните каналчета, сгъстяване на повърхностния слой и намаляване на проводимостта им.

>Натриев флуорид - Минерализира зъбите и предпазва от кариес.

>Фини абразивни вещества - Специална комбинация от фино смляни частици, които почистват добре зъбите, без да увреждат зъбния емайл.
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Орална хигиена. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: LACALUT
Цена:
Цена: 4.99 лв

Използвайте Lacalut White избелваща паста за зъби сутрин и вечер до постигане на желаната белота.

Lacalut White избелваща паста за зъби не е подходяща за деца. Съхранявайте на недостъпно за деца място. Необходимо е четката за зъби да се подменя на всеки 2-3 месеца.

Код: 30009251
Тегло:
0.085 кг

Преди да продължите...