Доставка до 2 работни дни
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10002459
Тегло:
0.500 кг

Ксилогел гел за нос 0.05% х10 г Polpharma

(1726 глас/а)
Цена 5.39 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Ксилогел се използва за спомагателно лечение при остър ринит с вирусен или бактериален произход, остър или хронично обострящ се синузит, алергичен ринит, отитис медия катаралис акута - с цел възстановяване на проходимостта на Евстахиевата тръба,  облекчава хремата. Лекарството е под формата на гел, което допълнително прави възможно овлажняването на назалната лигавица без проникване в назалните кухини и в гърлото. Предлага се в удобна опаковка от 10 г.
 

Състав: 
Активно вещество: ксилометазолинов хидрохлорид.
Други съставки (помощни вещества) са: натриев хлорид, натриев дихидрогенфосфат хидрат, динатриев хидрогенфосфат додекахидрат, сорбитол, бензалкониев хлорид, двунатриева сол на етилендиаминтетраоцетната киселина, хидроксиетилцелулоза, глицерол, пречистена вода.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Polpharma
Цена:
Цена: 5.39 лв

Едно впръскване във всяка ноздра на всеки 8-10 часа.

He прилагайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към активното вещество или към някоя от останалите съставки. Да не се прилага при пациенти след хипофизектомия или след други хирургични черепномозъчни операции и при сух атрофичен ринит. При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на което и да е лекарство. Обикновено лечението не трябва да превишава 3-5 дни. Повторна употреба да се извършва само в случай, че приложението на продукта е било прекъснато за период от няколко дни.

Код: 10002459
Тегло:
0.500 кг