Супер седмица от -40% до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10029384
Тегло:
0.100 кг

КлинСин мед джуниър за промиване на носа с душ бутилка х16 сашета

(727 глас/а)
Цена: 5.84 лв
11.69 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Отстъпката важи само за избрани артикули, означени със знак „супер седмица: от -40% до -50%“ налични в обектите и онлайн на sopharmacy.bg, за периода 15.04 - 21.04.2019 г. или до изчерпване на количествата. Отстъпката не се комбинира с други промоционални предложения на посочените артикули и с талони за отстъпка. Важи при еднократна покупка на максимум 3 (три) еднакви продукта на клиент от включените в промоцията артикули.

още
скрийте

ClinSin med Junior е медицинско изделие за назални промивки, предназначено за деца от 4 до 12 г. Употребата на този разтвор: Премахва отока на лигавицата; Освобождава дихателните канали; Отстранява слузта, заедно с бактериите; Ефективно подкрепя фармакологичното лечение; Разтворът е съвместим с телесни течности с оптимална концентрация от 0,9%.


КлинСин мед може да се използва в случай на:
► Възпаление на параназалните синуси;
► Ринит с различна етиология (алергична или инфекциозна);
► Преди и след операцията на носа и параназалните синуси;
► Високо ниво на замърсяване или прекомерно сух въздух;
► Хидратация на носната лигавица след прилагане на назално лекарствено лечение;
► Поддържане здравето на носа, назалните и параназалните синуси.


Важно е да се знае, че за да бъде ефективно едно лечение на инфекции на синусите се изисква първоначалното им изплакване (включително и внимателно почистване на носа). Процедурата може да се извършва у дома със специално проектирани медицински изделия, като ClinSin med Junior.
ClinSin Med Junior съдържа пластмасов контейнер (назален душ) и 16 пакетчета с прах, който се използва за изплакване на носната кухина и параназалните синуси. 
Медицинското изделие ClinSin med Junior може да се използва за приготвяне на изотонични и хипертонични разтвори. Всеки изотоничен разтвор естествено почиства носа от алергени, бактерии и вируси. Благодарение на своите осмотични свойства хипертоничният разтвор има освен почистващо и вазоконстриктивно действие върху лигавицата при инфекции, алергии (сенна хрема), възпалителни процеси и секрети на параназалните синуси. Продуктът е подходящ за деца на възраст от 4 до 12 години. Предлага се в удобна опаковка от 16 сашета и назален душ.


Състав:
Всяко саше съдържа 1.08 г натриев хлорид. 


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Naturprodukt
Цена:
Цена: 5.84 лв
Каталожна цена: 11.69 лв

1. За да се получи изотоничен разтвор, разтворете 1 саше от ClinSin med Junior в 120 мл. хладка вода.
За получаване на хипертоничен разтвор 2 сашета ClinSin med Junior се разтварят в 120 мл. топла вода.
2. Затворете бутилката добре, запушете отвора й с пръста си и разклатете, докато прахът се разтвори напълно.
3. Застанете с наклонена над мивката глава. Дишайте леко през устата и поставете върха на бутилката в едната ноздра. Внимателно стиснете бутилката, така че половината от разтвора да влезе в носа (не натискайте другата ноздра, тя трябва да е отворена, така че водата заедно със секретите от носната кухина, да изтече през нея). Повторете същата процедура с останалата част от разтвора за другата ноздра. След като изплакнете и двете ноздри, издухайте носа си в салфетка за еднократна употреба.
След процедурата може да имате леко усещане за гадене.
Прилагайте веднъж до два пъти на ден, най-малко един час преди излизане навън (когато температурите са по-ниски от 19°C) или един час преди лягане.

Важно: Мeдицинското издeлие ClinSin med JUNIOR е преднaзначено за употрeба от деца над 4-годишна възраст. Продуктът трябва да се изпoлзва под наблюдениeто на възрастeн. Не трябвa да се употрeбява за отстраняванe на чужди телa от нoсната кухина. При деца под 4-годишна възрaст не използвaйте ClinSin med JUNIOR без да се кoнсултирате с Вaшия лeкар. 

Код: 10029384
Тегло:
0.100 кг

Клиентите също разглеждат