Над 800 промоции с до -30% през май
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10003303
Тегло:
0.100 кг

Лактофлор пробиотик - без фибри х90 капсули

(2121 глас/а)
Цена 12.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

ЛАКТОФЛОР пробиотик-без фибри / LACTOFLOR probiotic на Кенди е специална пробиотична комбинация от 4 уникални щама – Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus и Bifidobacterium sp., която се препоръчва за цялостно подобряване на здравето, енергия и устойчивост на организма срещу инфекции. Също така пробиотикът оказва благоприятно въздействие върху функциите на стомашната и чревна флора, нарушена при чревни инфекции и лечение с антибиотици.


- Повишава имунитета.
- Потиска развитието на вредни бактерии.
- Притежава пробиотичен и антитоксичен ефект.
- Повлиява проблеми свързани с храносмилането.


Всяка капсула съдържа 2 милиарда жизнеспособни млечнокисели пробиотични бактерии.
Подходящ за възрастни и деца. LactoFlor е първият български пробиотик, съдържащ 4 вида полезни бактерии, които ефективно възстановяват нарушената стомашно-чревна флора и осигуряват нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.
Лактофлор създава локален имунитет при пациенти след прием на антибиотици, както и при възпалителни заболявания на гастроинтестиналния тракт.
Пробиотиците са полезни микроорганизми от рода на Lactobacillius, Bifidobacterium, Streprococcus, които нормално населяват гастроинтестиналния тракт.
Те възстановяват и поддържат микробния му баланс.
Много са аспектите на въздействие на пробиотиците върху човешкия организъм, но ето по-важните от тях :
Подобряват смилаемостта на млечните продукти и други протеини.
Подпомагат цялостното храносмилане и потискат прекомерното размножаване на микробни организми в храносмилателната система.
Подтискат гнилостните процеси в стомаха и червата и намаляват риска от болести на стомаха.
Поддържат нормалната микрофлора по време на или след антибиотично лечение и прием на други химични вещества.
Ограничават появата на гнекологични инфекции , инфекции на пикочния канал и цистити.
Допринасят за лечението на дихателни инфекции като синузити, бронхити и пневмонии.
Намаляват риска от алергии.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Kendy Pharma
Цена:
Цена: 12.99 лв

По 1 капсула Лактофлор пробиотик без фибри 2-3 пъти дневно.

Лактофлор Пробиотик без фибри е хранителна добавка. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Код: 10003303
Тегло:
0.100 кг