Интервал за поръчки 11.30 и 15.30
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10004804
Тегло:
0.020 кг

Kalium sulfuricum 9CH

(885 глас/а)
Цена 3.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Калиум сулфурикум на френската марка Boiron, представлява хомеопатичен лекарствен монопрепарат за лечение на: непоносимост към шум, главоболие, псориазис, импетиго, екземи, гнойни секрети.


Тропизъм

Кожа.
Лигавици.


Симптоми

Хиперестезия към шум.
Главоболие, влошаващо се в топло помещение.
Болкови усещания - блуждаещи, пробождащи, режещи или разкъсващи.
Език, покрит с жълт, вискозен налеп.


Показания

Лигавици с възпаление и гнойни секреции

Конюнктивит с гъсти, жълти и недразнещи секреции.
Ринофарингит с жълто-зеленикави секреции, понякога с аносмия.
Катарален бронхит с жълтеникави храчки.
Вагинит с гъста, жълтеникава и недразнеща секреция.


Кожа

Всички дерматози с мокрещи, гноевидни секреции и залющвания: екземи, импетиго, псориазис, дерматит с мазна, влажна кожа и десквамация.


Състав на Калиум сулфурикум 9CH: Източник на Калиум сулфурикум 9CH: Химичен - Калиев сулфат. 


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка. 

Марка: Boiron
Цена:
Цена: 3.99 лв

Дозировката на всеки хомеопатичен продукт се определя от лекар - хомеопат строго индивидуално и съобразно естеството на заболяването и клиничните прояви.    

Продуктът е хомеопатичен препарат, който се приема през устата. Преди употреба е желателно да не се яде и пие нищо поне 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика и се смучат до пълното им разтваряне. 

За бебета и малки деца: Можете да разтворите гранулите в малко вода и да ги давате с малка лъжичка. По време на лечението с хомеопатичен монопрепарат е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема.

При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка.

По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема.

Код: 10004804
Тегло:
0.020 кг

Клиентите също разглеждат

Ледум палустре 5CH

Ledum palustre 5CH

Цена: 3.99 лв
Нукс мошата 9CH

Nux moschata 9CH

Цена: 3.99 лв
Подофилум пелтатум 9CH

Podophillum peltatum 9CH

Цена: 3.99 лв
Графитес 9CH

Graphites 9CH

Цена: 3.99 лв