Над 600 промоции с до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10004190
Тегло:
0.020 кг

Ипека 15CH

(1367 глас/а)
Цена 3.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Този продукт на френския производител Боарон е хомеопатичен лекарствен продукт, който се препоръчва при астматични пристъпи, при които бронхиалните секрети предизвикват спастична кашлица, стигаща и до повръщане. Освен това при случаи, когато има съпътсващо гадене и повишено слюнкоотделяне. 


Ипека е приложим при:
► астма, придружена с влажна кашлица
► гадене и повръщане при бременност, съпроводени с увеличено слюнкоотделяне
► бронхиолит
► гадене, придуржено с увеличено слюнкоотделяне
► нефебрилен гастроентерит
► менометрорагия
► кашлица, предизвикваща повръщане
► хеморагичен ректоколит, при наличие на слуз и кръв в изпражненията


Състав на Ипека 15CH: Източника на Ипека 15CH: Ипекакуана


Разгледайте и другите продукти от категорията Хомеопатия. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Boiron
Цена:
Цена: 3.99 лв

Дозировката на всеки хомеопатичен продукт се определя от лекар - хомеопат строго индивидуално и съобразно естеството на заболяването и клиничните прояви.

Продуктът е хомеопатичен препарат, който се приема през устата. Преди употреба е желателно да не се яде и пие нищо поне 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика и се смучат до пълното им разтваряне. 

За бебета и малки деца: Можете да разтворите гранулите в малко вода и да ги давате с малква лъжичка. По време на лечението с хомеопатичен монопрепарат е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема.

Код: 10004190
Тегло:
0.020 кг