Доставка до 2 работни дни
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10001458
Тегло:
0.050 кг

Hartmann HydroColl Самофиксираща хидроколоидна превръзка 5х5 см

(200 глас/а)
Цена 3.49 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Хидрокол е самофиксираща хидроколоидна превръзка за лечение на рани във влажна среда. Повърхността на Hydrocoll е водоустойчива, като по този начин не се затруднява поддържането на ежедневната лична хигиена. Хидроколоидът се трансформира в гел при поемане на раневия ексудат, като осигурява оптимално влажна среда в раната и не залепва за нея. Сменя се, когато превръзката видимо се обезцвети и се оформи мехурче от акумулиран ексудат с размери приблизителни на тези на раната. Предлага се в удобна опаковка от 1 брой с размер 5х5 см.


Разгледайте и другите продукти от категорията Рани и изгаряния. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка. 

Марка: Hartmann
Цена:
Цена: 3.49 лв

Залепете превръзката върху раната. Може да остане до 7 дни, сменя се когато превръзката видимо се обезцвети и се оформи мехурче. 

Връзката се съхранява до  30° С и да се съхранява на място недостъпно за деца. 

Код: 10001458
Тегло:
0.050 кг