Супер слънцезащитни оферти до -30%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

DiabetoStrongВисоките нива на кръвната захар са рисков фактор номер 1 за развитие на диабет тип 2, както и различни заболявания на сърдечно-съдовата система. Хранителната добавка DiabetoStrong е напълно натурален продукт, съдържащ ефективен комплекс от билкови екстракти и минерали ( бяла черницаГимнема Силвестрекора от дърво канелаЦинк и Хром), регулиращи нивата на глюкозата в кръвта.

Уникалната формула на Диабетостронг е подходяща за хора, диагностицирани с диабет тип 2хора с наднормено тегло и страдащи от затлъстяване и за хора със смущения във въглехидратния метаболизъмДиабетоСтронг няма странични ефекти и може да се приема продължителен период от време. 

Diabeto Strong стимулира инсулиновите рецептори и спомага абсорбацията на глюкозата в стомашно-чревния тракткато повишава способността на клетките да я оползотворят. В допълнение към състава, цинкът спомага за поддържане на киселинно-алкалния баланс в организма, допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите, макронутриентите, мазнините и синтеза на протеини.

Множеството клинични изследвания потвърждават ефективността, качеството и добрата поносимост на продукта. 

Повече за хранителната добавка 
Диабето Стронг може да прочетете тук.
Farma.bg Ви препоръчва да разгледате и останалите продукти на утвърдената в сферата на хранителните добавки марка 
Herba Von