СУПЕРОФЕРТИ
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10032704
Тегло:
0.500 кг

Хартман Веровал Компакт апарат за кръвно налягане за ръка 925424

(336 глас/а)
Цена 81.09 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Hartmann Veroval Compact представлява иновативен апарат, който осигурява внимателно измерване на кръвното налягане на ръката над лакътя и благодарение на специалната технология Comfort Air. За първо измерване е зададено налягане до 190 mmHg, след което налягането в маншона се определя индивидуално въз основа на предходни стойности. Това дава възможност за по-удобно измерване на кръвното налягане на ръката над лакътя. Продуктът е с печат за качество от Немската Лига по Хипертония (DHL) и удовлетворява всички необходими спецификации. Високата точност на измерване на кръвно налягане с апарата Veroval® Compact е тествана и одобрена от Европейската Асоциация по Хипертония (ESH).

 

Основни характеристики на Hartmann Veroval Compact апарат за кръвно налягане за измерване на ръката над лакътя:
 

> Напълно автоматичен и лесен за употреба Veroval® BPU 22
> Открива и показва сърдечна аритмия
> Голям дисплей за лесно разчитане на измерените стойности
> Индикация за правилно поставяне на маншета
> Анализ на измерените стойности според класификацията на СЗО
> Памет за 2х100 измервания
> Гаранция 3 години
> С включен калъф за съхранение и 4х 1,5 V AA батерии Comfort Air Технология

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Hartmann
Цена:
Цена: 81.09 лв

Използвайте според инструкциите за употреба на производителя.

Измерването на кръвното налягане в домашни условия не отменя лечение или редовни посещения при Вашия личен лекар.
Измерването на кръвното налягане вкъщи следва да се прави редовно и за продължително време. Чрез следене стойностите на Вашето кръвно налягане, високото кръвно налягане може да се открие навреме и Вашият личен лекар може да предприеме необходимите мерки за неговото оптимално лечение.

За да е възможно сравняването на стойностите на кръвното налягане, Вие трябва да го измервате, когато сте в покой.Дори малки промени във външни или вътрешни фактори (дълбоко дишане, стимуланти, възбуда, климатични условия) могат да доведат до колебания в кръвното налягане.

Измервайте Вашето кръвно налягане сутрин и вечер приблизително по едно и също време.Не говорете и не се движете, когато си измервате кръвното налягане.

Винаги измервайте кръвното налягане на една и съща ръка. Навитият ръкав на дрехата Ви не трябва да затруднява циркулацията на кръвта.

Когато измервате кръвното си налягане няколко последователни пъти, между измерванията трябва да има период от време от поне 1 минута. В противен случай измерените стойности може да не са коректни.

При тежки сърдечни аритмии измервайте кръвното налягане само след консултация с лекар. Поради осцилометричния метод на измерване, който използва този апарат, стойностите при измерване може да са неточни като дори апаратът може да даде грешка и да не може да измери кръвното Ви налягане. (Еrr).

Следенето на кръвното налягане е особено важно по време на бременност, защото то може да се промени в резултат именно на бременността. Тълкуването на стойностите, обаче, може да става само от лекар.

Код: 10032704
Тегло:
0.500 кг

Топ продукти

ТРИБЕСТАН / TRIBESTAN таблетки 250 мг x 60 бр. - Софарма -6%

Трибестан 250 мг x60 таблетки Sopharma

-6%
Цена: 27.99 лв
Каталожна цена: 29.79 лв
Skincode Exclusive Клетъчен крем, забавящ стареенето х50 мл -15%

Skincode Exclusive Клетъчен крем, забавящ стареенето х50 мл

-15%
Цена: 95.19 лв
Каталожна цена: 111.99 лв
Mustela Нежен измиващ гел за коса и тяло х750 мл -20%

Mustela Нежен измиващ гел за коса и тяло х750 мл

-20%
Цена: 22.95 лв
Каталожна цена: 28.69 лв