Над 800 промоции с до -30% през май
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10017213
Тегло:
0.050 кг

Hartmann Thermoval Baby Термометър + Мече

(864 глас/а)
Цена 69.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Thermoval Baby термометър има инфрачервен сензор. Практичен е, удобен и лесно се използва. Може да се прилага в три насоки -- Измерване на телесната температура, температурата на течности и помещения. Работи в два режима: 
- Измерване на телесна температура с диапазон от 34.0 °C до 42.2 °C 
- Измерване на температура на въздух и течности с диапазон от 0⁰ до 100⁰ С. 


Измерва телесната температура без допир, което го прави подходящ за употреба при бебета. Клинично валидиран е и има памет за 10 измервания. При висока температура екранът му става червен. Има практична кутия и 3 години гаранция. В комплекта е включен подарък мече.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Hartmann
Цена:
Цена: 69.99 лв

Включете го и го насочете към средата на челото, без да го допирате на разстояние 3 – 5 см. При натискане на бутона SCAN се появява синя точка. Тя трябва да бъде кръгла (концентрирана). При поставяне на повече от 5 см разстояние синята точка е размазана, няма оформен кръг. След като се появи кръгла синя точка термометърът се придвижва в посока от средата на челото към едно от слепоочията. Резултатът е готов за 3 секунди – светлината от синята позиционираща точка изгасва.

Измервайте температурата на едно и също място, защото резултатите може да се разминат.

Код: 10017213
Тегло:
0.050 кг