Над 600 промоции с до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10001834
Тегло:
0.050 кг

КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН 6.4 г x5 сашета Perrigo

(1509 глас/а)
Цена 5.39 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН / COLDREX MAXGRIP LEMON на английската фармацевтична компания ГлаксоСмитКлайн е лекарствен продукт за възрастни под формата на сашета, които се използват за облекчаване на симптомите при простуда и грипни състояния. Колдрекс Максгрип Лимон съдържа три активни съставки: парацетамол, който облекчава болката и понижава високата температура; фенилефринов хидрохлорид, деконгестант, който отпушва носа и синусите, помагайки Ви да дишате по-леко; витамин С (аскорбинова киселина), който се прилага при грип и настинки поради повишените нужди на организма, особено в началния стадий на заболяването.
 

Преди да приемате Колдрекс Макс Грип Лимон


КОЛДРЕКС Макс Грип Лимон съдържа парацетамол и деконгестант. Да не се приема с други парацетамол - съдържащи лекарства или лекарства за настинка и грип. Не приемайте КОЛДРЕКС Макс Грип Лимон, ако: сте алергични (свръхчувствителни) към парацетамол, фенилефринов хидрохлорид, витамин С или някое от помощните вещества; сте на лечение с антидепресанти, като инхибитори на моноаминооксидазата. Посъветвайте се с Вашия лекар, ако някое от гореизброените се отнася до Вас или: имате чернодробно или бъбречно заболяване; имате хипертония, сърдечно заболяване, съдово заболяване (болест на Рейно), което се появява като болка в пръстите; сте диабетик. Всяко саше съдържа 3,725 g захар; страдате от повишена функция на щитовидната жлеза; имате глаукома; имате проблеми с простатата и/или трудно уриниране; приемате други лекарства (виж по-надолу); страдате от вродена непоносимост към фруктоза, глюкозен/галактозен синдром на малабсорбция или захарно/изомалтозен дефицит. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди да вземете Колдрекс Макс Грип Лимон ако приемате: други лекарства, съдържащи парацетамол; други лекарства, съдържащи деконгестант или за настинка; варфарин или лекарства, използване за разреждане на кръвта; бета-блокери, използвани за сърдечни заболявания и високо кръвно налягане; дигоксин; средства за потискане или стимулиране на апетита; лекарства за лечение на депресия като трициклични антидепресанти (напр. амитриптилин). Кажете на Вашия лекар или фармацевт, ако приемате тези или някакви други лекарства, включително растителни или лекарства без рецепта.

Бременност и кърмене

Лекарството не се препоръчва по време на бременност. Ако кърмите се посъветвайте с Вашия лекар или фармацевт преди да приемате КОЛДРЕКС МаксГрип Лимон.

Ефекти върху способността за шофиране и работа с машини

Ефектът на КОЛДРЕКС Макс Грип Лимон върху способността за шофиране и работа с машини е незначителен, ако такъв въобще се наблюдава.
 

Състав: КОЛДРЕКС МаксГрип Лимон съдържа парацетамол и деконгестант.

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Грип и настинка. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Perrigo
Цена:
Цена: 5.39 лв

Обичайната доза за възрастни (включително в старческа възраст) и деца на и над 12 години е едно саше Колдрекс Макс Грип Лимон на всеки 4 или 6 часа при необходимост.

Не взимайте повече от 4 (четири) сашета за период от 24 часа.

Да не се приема повече от 7 (седем) дни. Да не се дава на деца под 12 години.

Както при всички лекарства, така и при КОЛДРЕКС Макс Грип Лимон може да се наблюдават нежелани лекарствени реакции. Нежеланите реакции са редки и могат да включват главоболие, замайване, нервност, безсъние, повишено кръвно налягане, гадене и повръщане. Ако някоя от гореизброените нежелани реакции Ви тревожи прекалено или имате някакви нежелани реакции, неспоменати в тази листовка се консултирайте с Вашия лекар. Спрете приема на КОЛДРЕКС МаксГрип Лимон ако наблюдавате: алергични реакции, напр. сърбеж, обрив, проблеми с дишането, поява на оток по устните, езика, гърлото или лицето, язви в устата; неочаквано кървене или склонност към насиняване; проблеми със сърдечния ритъм (неочаквано сърцебиене); загуба или нарушение на зрението; или сте имали проблеми с дишането при употреба на ацетилсалицилова киселина или нестероидни противовъзпалителни лекарства в миналото.

Код: 10001834
Тегло:
0.050 кг

Клиентите също разглеждат

-14% Фервекс прахчета за възрастни x8 сашета Bristol-Mayers Squibb

Фервекс за възрастни x8 сашета UPSA

-14%
Цена: 7.29 лв
Каталожна цена: 8.49 лв
-13% Инфлуцид x60 таблетки DHU

Инфлуцид x60 таблетки DHU

-13%
Цена: 8.69 лв
Каталожна цена: 9.99 лв