Над 600 промоции с до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10001833
Тегло:
0.060 кг

КОЛДРЕКС ЛИМОН 5 г x10 сашета Perrigo

(950 глас/а)
Цена 6.99 лв

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете

Coldrex lemon на фармацевтичната компания ГлаксоСмитКлайн е лекарствено средство, което се използва за краткотрайно облекчава симптомите при висока телесна температура, грип и простуда. Тези симптоми включват главоболие, болка при възпалено гърло, мускулни болки, запушен нос, синузити и свързаната с тях болка. Coldrex HotRem Lemon съдържа парацетамол - аналгетик (болкоуспокояващо средство) и антипиретик (понижава температурата), фенилефрин хидрохлорид - деконгестант, който предизвиква отбъбване на лигавицата на носа и синусите, помагайки Ви да дишате по-леко, и витамин С, който обикновенно се прилага при грип и настинки поради повишените нужди на организма, особено в началния стадий на заболяването.
 

Противопоказания:

Не приемайте други лекарства, съдържащи парацетамол.

Не взимайте Coldrex HotRem Lemon


Ако сте алергични към парацетамол, фенилефрин хидрохлорид, витамин С или някое от помощните вещества; ако имате чернодробни или остри бъбречни заболявания; ако страдате от повишена функция на тироидната жлеза, диабет или сте лекувани от високо кръвноналягане или сърдечни заболявания; или ако взимате трициклични антидепресанти, бета-блокери и приемате или сте приемали, през последните две седмици, инхибитори на моноаминооксидазата.

Предупреждения / предпазни мерки:

Преди да вземете Coldrex HotRem Lemon се консултирайте Вашия лекар, ако взимате метоклопрамид,домперидон (използван за повлияване на гадене и повръщане) или холестирамин, прилаган за понижаване нивото на холестерин. Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с Вашия лекар преди да вземете Coldrex HotRemLemon. Лекарственият продукт съдържа 2,895 гр. захар. Когато се приема съгласно препоръките за дозиране, всяка доза набавя до 2,895 гр. захар. По тази причина е неподходящ за лица с вродена непоносимост към фруктоза, глюкозен / галактозен синдром на малабсорбция или захарно / изомалтозен дефицит.
 

Състав: 

 Съставки  в 1 саше 
   
 Paracetamol 750 mg  
 Phenylephrine hydrochloride 10 mg  
 Ascorbic acid 60 mg  

 

Също така съдържа като помощни вещества: захар, лимонена киселина, натриев захарин, натриев цитрат, оцветител (хинолин жълто) и лимонена есенция.
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Грип и настинка. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Perrigo
Цена:
Цена: 6.99 лв

Изсипете едно саше в чаша и напълнете с гореща вода. Разбъркайте докато се разтвори.

Възрастни и деца на и над 12 години: Да се взима по едно саше Колдрекс Лимон на всеки 4 часа. Не взимайте повече от 4 сашета за период от 24 часа. Да не се взима на интервали по-кратки от 4 часа.

Да не се дава на деца под 12 години, освен по лекарско предписание.

Консултирайте се с лекар, ако високата температура продължи повече от 3 дни, а другите симптоми - повече от 5 дни.

Не надвишавайте посочената доза.

При парацетамол, нежеланите реакции са редки. Може да се наблюдават алергични реакции, напр. кожен обрив. Фенилефрин може да причини гадене, главоболие, леко повишаване на кръвното налягане и много рядко сърцебиене. Тези ефекти са преходни. Консултирайте се с Вашия лекар,ако наблюдавате някакви неочаквани реакции при употребата на Колдрекс Лимон.

Код: 10001833
Тегло:
0.060 кг