SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Код: 000000000010012366
Тегло:
0.050 кг

Провиотик / Proviotic растителен пробиотик x 10 капсули - Genesis Laboratories

(996 глас/а)
Цена 15.45 лв
-
+
   
Цена 15.45 лв
- +
известие при наличност
Изпратете

Описание на Провиотик / Proviotic растителен пробиотик x 10 капсулиПровиотик / Proviotic – растителен пробиотик x 10 капсули е уникален растителен и иновативен пробиотик, излолиран от българско кокиче. Провиотик подобрява храносмилането, нормализира и спомага за здравето на чревната флора чрез колонизация на милиарди ,,добри бактерии'' в стомашно-чревния тракт, повишава имунната защита на организма. Пробиотикът подкрепя клетките, от които са съставени стените на червата – най-големият имунен орган при човека. Стимулира производството на антитела, чрез които нашия организъм разпознава чуждите агенти (вируси, бактерии, вредни частици). Препоръчва се при терапия с антибиотици, при стомашно-чревни разстройства, по време на пътувания, диети и за подсилване на имунна система.

Този продукт е изключително иновативен, създаден е след задълбочени и продължителни изследвания, неговата ефективност е доказана в световен мащаб. Провиотик е способен да унищожава патогенни бактерии, като например Esherihia colli, Helicobacter pylori, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella, L.monoccytogenes. и др. щамове , които трудно и упорито се лекуват дори и с антибиотици. Силата на този невероятен пробиотик се крие в най-новия и мощен щам лактобактерии - LactobacillusbulgaricusGLB44, който е създаден от екип български специалисти и патентован на американския пазар.

В най-престижния американски вестник "Wall Street Journal"е публикува ексклузивна статия за "ПроВиотик", в която за него пише:

,,Българска компания създаде първия в света вегански пробиотик, който унищожава патогенни бактерии, лекувани само със силни антибиотици.''

Провиотик се отглежда в екологично чист растителен сок. Подходящ за вегетарианци, вегани, бременни и кърмещи майки. Не съдържа лактоза, не съдържа глутен, не съдържа ядки.

 
Adipharm

Какво представляват пробиотиците и кой от тях да изберем?


Пробиотиците са наречени още ,,добри бактерии'', защото подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98 от чревната флора на здравите хора. Те са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за нормално функциониране на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените защитни сили на организма.
 

Състав на Провиотик / Proviotic растителен пробиотик x 10 капсулиВсяка капсула Провиотик съдържа над 2.5 милиарди жизненоспособни клетки Lactobacillus bulgaricusGLB44, надвишавайки броя на живите клетки, които се намират в 10 кисели млека!


Вижте и останалите ни продукти от категорията Пробиотици и синбиотици. Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ще се радваме да споделите Вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Farmа.bg Ви предлага консултация с квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да му пишете чрез лайв чата вдясно всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 часа.
Марка: Sevex Pharma
Цена:
Цена: 15.45 лв

Начин на употреба на Провиотик / Proviotic растителен пробиотик x 10 капсули


Капсулата се приема с малко течност.
Деца от 1 до 3 години: 1 капсула дневно (250 mg). Изсипете съдържанието в мляко или вода.
Възрастни и деца над 3 години: 2 капсули дневно (500 mg).
Всяка капсула съдържа 2.5 милиарда колонообразуващи единици ( кое) / 5 x 109 кое

Специални указания за съхранение на Провиотик / Proviotic растителен пробиотик x 10 капсули


Срок на годност: 

► При температура на съхранение до 10ºС: 24 месеца.
► При температура на съхранение до 25
ºС: 12 месеца.
 

Изискване за транспортиране в хладилна камера: НЕ.

Код: 000000000010012366
Тегло:
0.050 кг