Супер седмица от -30% до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10001512
Тегло:
0.050 кг

Ихтамол маз 10% х15 г Galen Pharma

(2918 глас/а)
Цена 3.49 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Ихтамол маз 10% на българската фармацевтична компания Гален Фарма е лекарствен продукт, който се използва за лечение на повърхностни, локални възпалителни кожни заболявания. Ихтамолът притежава обезболяващо, антисептично и противовъзпалително действие. Също така продуктът оказва благоприятно влияние върху местата на възпаление на кожата и подкожните слоеве, регулира тонуса на съдовете. Възстановява кръвообращението, подобрява обмяната на веществата. Намалява сърбежа и прекомерното втвърдяване и удебеляване на кожата.

Противопоказания: Да не се прилага при данни за свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта, при инфектирани изгаряния и екземи, възпалителни процеси с обилна ексудация.

Бременност и кърмене:
При бременни и кърмачки продуктът следва да се прилага с повишено внимание.

Ефекти върху способността да се шофира и работа с машини:
Не са известни.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Galen Pharma
Цена:
Цена: 3.49 лв

Външно, за мазане. Ихтамол се нанася на тънък слой върху засегнатия участък 2-3 пъти дневно. При нанасяне върху кожата, при нужда може да се покрие с марля. Лечението продължава до отзвучаване на оплакванията.

Нежелани лекарствени реакции:
Понякога може да се наблюдават алергични реакции към някоя от съставките.

Предозиране:
При по-продължителен контакт с кожата може да предизвика зачервяване.

 

Специални предупреждения при употреба:Ихтамол е само за външна употреба!

Да се пазят очите! При липса на ефект или влошаване на състоянието да се потърси съвет на лекар. Лекарствени и други взаимодействия не са известни.

Код: 10001512
Тегло:
0.050 кг