Супер седмица от -30% до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10000540
Тегло:
0.050 кг

Валидол за успокоение 60 мг x20 таблетки Farmak

(3824 глас/а)
Цена 2.19 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Какво представлява Валидол и за какво се използва?

Валидол е хранителна добавка, която оказва благоприятен ефект върху централната нервна система и сърдечно-съдова система. Действа успокоително и в умерена степен разширява кръвоносните съдове. Прилага се за симптоматично лечение на кинетози и невровегетативни дистонии. Продуктът е подходящ за прием от хора, страдащи от безсъние и подложени на ежедневен стрес. Предлага се в удобна опаковка от 20 таблетки.

Състав: 1 таблетка съдържа разтвор на ментол в изовалерианов ментолов етер 0,05 g. Помощни вещества - захар/захароза 1,158 g, калциев стеарат 0,005 g.


Бременност и кърмене:
Няма клинични данни на разположение, за да се установят условията за безопасна употреба по време на бременност и кърмене. ВАЛИДОЛ / VALIDOL може да се взима, когато очакваният терапевтичен ефект би надвишил възможните нежелани лекарствени реакции върху плода или бебето.

Лекарствени взаимодействия:

Ако взимате други лекарства, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт и, ако сте на самолечение, консултирайте се с него за възможността да взимате лекарството!


Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Цена:
Цена: 2.19 лв

Препоръчителният прием е до 4 таблетки дневно. 

Възрастни: една таблетка се поставя под езика до пълното й разтваряне

Нежелани реакции:

Продължителната или прекомерна употреба на ВАЛИДОЛ / VALIDOL може да причини гадене, сълзи, замаяност. Тези симптоми обикновено са краткотрайни и изчезват без намеса.

Други нежелани лекарствени реакции, неизброени по-горе, може също да се появят при някои пациенти. Ако забележите някакви други ефекти, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.

Специални указания:

Необходимо е лекарственият продукт да се прилага с повишено внимание при хипотоници и в комбинация с други вазоактивни продукти.

Поради това, че съдържа сорбитол и сукроза /захароза/, може да бъде неподходящ и да предизвика гастроинтестинални смущения, малабсробция при пациенти с вродена непоносимост към фруктоза, глюкозен - галактозен синдром на малабсорбция или захарозно изомалтазен дефицит.

Препоръчително е да се внимава при пациенти със захарен диабет, тъй като всяка таблетка съдържа 1.158 г захароза.

Код: 10000540
Тегло:
0.050 кг