Коледен каталог
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10007412
Тегло:
0.100 кг

Мотилити Бууст / Motility Boost х 60бр.- Fairhaven Health

(477 глас/а)
Цена 46.49 лв

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете

Описание:


Мотилити Бууст / Motility Boost е хранителна добавка, със специално разработена формула, богата на витамини, антиоксиданти и лечебни растения, предназначена за мъже с диагностицирана намалена подвижност (мотилитет) на сперматозоидите. Motility Boost е предназначен като допълнение на FertilAid за мъже, той не е самостоятелен продукт. Употребата на продукта се препоръчва за мъже с по-слабо подвижни сперматозоиди, което заедно с ниския брой сперматозоиди, са основните проблеми на мъжката фертилност.


Motility Boost не е самостоятелен продукт, той е предвиден за употреба заедно с FertilAid за мъже.

 

Motility Boost е разработен специално за мъже, които страдат от слаб мотилитет на сперматозоидите.
 

FertilAid е хранителна добавка с активно действие, подпомагаща повишаване броя на сперматозоидите, увеличаване на подвижността и подобряване на тяхната морфология. Препоръчваме FertilAid на всички мъже, които планират да имат дете, за да осигурят на организма си „суровините”, необходими за добро репродуктивно здраве и специфичните антиоксиданти, задължителни в борбата срещу оксидативния стрес.
Ако, обаче сте убедени, че слабата подвижност е основният фактор, влияещ върху вашата фертилност или спермограмата ви посочва нисък мотилитет на сперматозоидите, трябва да обмислите вземането на FertilAid в съчетание с Motility Boost.

Състав:


Мотилити Бууст съдържа:

Коензим Q- 10 (Co Q10):

Коензим Q10 (Co Q10) е ключов компонент на митохондриите - енергийните централи на клетките.

Co Q10 е мастноразтворим антиоксидант, важен за митохондриалната биоенергетика, намиращ се в семенната течност и семенната плазма. Co Q10 повишава броя на сперматозиодите и ускорява тяхната подвижност (мотилитет) при астенозооспермия. В едно изследване на мъже с намалена подвижност на сперматозоидите, те приемат Co Q10 в продължение на 6 месеца. Семенните анализи, които са направени в началото и в края на лечението, показват, че приемането на Co Q10 под формата на таблетки, повишава неговото ниво в семенната течност и семенната плазма, което съществено повлиява на подвижността на сперматозоидите.

В друго изследване Co Q10 се прилага на 212 мъже с олигоастенотератоспермия за период от 26 седмици. Клиничните резултати, категорично посочват, че подобряването структурата на семенната течност е в тясна зависимост от нивото на Co Q10. Естественият резултат от употребата на Co Q10 е подобряване морфологията на семенната течност, повишаване броя и скоростта на сперматозоидите.

Н-ацетил- цистеин (НАЦ):

Н-ацетил цистеин (N-Acetyl Cysteine или NAC) е производно на сяросъдържащата аминокиселина цистеин. Н-ацетил цистеин (N-Acetyl Cysteine) е мощен антиоксидант и прочиства тялото от вредните свобод6ни радикали.

Производните на кислорода, пероксидите, ограничават мотилитета на сперматозоидите. Антиоксиданти като НАЦ са необходими, за да неутрализират пероксидите и да премахнат вредния им ефект върху спермата. В едно изследване 120 нефертилни мъже приемат НАЦ или плацебо в продължение на 3 месеца. Изследването демонстрира, че в сравнение с приемащите плацебо, приемалите НАЦ показват увеличване на обема, подвижността и вискозитета на семенната течност.Освен това, групата на употребявалите НАЦ има по -висок антиоксидантен капацитет и значително по- нисък индекс на стрес в сравнение с другата група.

Кверцетин:

Кверцетинът е мощен антиоксидант с доказано ползотворно влияние върху много от спермените показатели. При 14 дневна употреба на кверцетин жизнеността, подвижността и концентрацията на спермотозоидите значително се засилват. Изследователите предполгагат, че кверцетинът може да въздейства върху качеството на семенната течност, стимулирайки и сексуалната функция, в зависимост от количеството и продължителността на неговото приемане.

Аргинин:

Аргининът е прекусор на няколко съединения и играе важна роля за повишаване на подвижността, вкл. путресцин, спермидин и спермин. Освен това, при оксдацията на аргинина се генерира натриев оксид , който също се счита за фактор във фертилитета. Л- аргининът е добавка, която повишава броя и увеличава подвижността на сперматозоидите при мъже с олигоспермия и астеноспермия. Изследователите обръщат особено внимание на ефекта от употребата на Л-аргинин от здрави мъже , мъже с диабет и мъже с първична астенозооспермия. Изследванията показват, че мъже с астенозооспермия имат ниско ниво на спермидин в семенната плазма, а диабетиците са с ниски показатели както на путрисина, така и на спермидина. Вътрешното приемане на л-аргинин способства за увеличаване на подвижността на сперматозоидите, както при диабетиците, така и при мъже с астенозооспермия.

Л-карнитин:

Карнитинът е важен за развитието на сперматозоидите, като играе роля на енергиен източник за епидидимиса, подобрява мотилитета и е важна съставка за съзряването на сперматозоидите. Изследванията показват, че мъжете, страдащи от безплодие имат по-ниско ниво на карнитин в семенната плазма в сравнение със здрави мъже. Особено ниско ниво на Л-карнитин се наблюдава при мъже със слаб мотилитет и брой на сперматозоидите. Съдържанието на Л-карнитин в семенната плазма е в директна корелация с подвижността, жизнеността и концентрацията на сперматозоидите.

Редица изследвания показват, че приемането на Л-карнитин подобрява характеристиките на семенната течност. В едно проучване са наблюдавани 100 мъже на възраст между 20 и 40 години, които приемат л-карнитин или плацебо. Л-карнитинът оказва значително по-добро влияние върху качеството на спермата в сравнение с плацебото.

В друго подобно изследване са отчетени резултати след ежедневна употреба на Л-карнитин от 170 мъже за 3 месеца.Резултатите показват, че в края на лечението процентът на сперматозоидите с нормална морфология, както и мотилитетът им е значително по-голям, отколкото в началото. Освен това, резултатите от употребата на л-карнитин, демонстрират значително по-голям ръст в зачеването.

Витамин В 12 като Метилкобаламин:

Редица изследвания демонстрират, че лечението с метилкобаламин повишава подвижността, броя на сперматозоидите, диаметъра на семепроводните каналчета, и процента на здрави мотилни сперматозоиди в сравнение с контролните групи. В подобно изследване, нефертилни мъже с азооспермия са лекувани с Метилкобаламин от 4 до 24 седмици.Семенните анализи, направени след 8 седмица от лечението, отчитат че при 38.4% от мъжете има увеличение на семенната концентрация, при 53.8 % има увеличение на общия брой на сперматозоидите, а при 50 % се наблюдава повишаване на броя и подвижността на сперматозоидите.

Mucuna Pruriens(Кавча):

Mucuna Pruriens(Кавча) подобрява качесвото на семенната течност, включително броя на сперматозоидите, жизнеспособността им и техния мотилитет.Ограничава нарушенията в морфология, както и броя на сперматозоиди с цитоплазмен остатък.

Най-важното за Motility Boost:


Предназначен като допълнение на FertilAid за мъже.( Motility Boost не е самостоятелен продукт).

- Всяка опаковка съдържа 60 капсули = 1 месец лечение.

- Съдържа антиоксиданти и лечебни растения и е предназначен за мъже с диагностицирана намалена подвижност (мотилитет) на сперматозоидите.

- Безопасна формула, клинично тествана и препоръчвана от лекарите лекуващи мъжко безплодие, която можете да вземете без рецепта.

- Произведена в САЩ в GMP-сертифицирана лаборатория; гарантирано качество и сила на действие.


СЪДЪРЖАНИЕ на 2 капсули % дневна доза


Витамин B 6 25 мг 1250 %

Витамин B 12 (метилкобаламин) 500 мг 8333 %


 

ПАТЕНТОВАНА КОМБИНАЦИЯ ОТ СЪСТАВКИ:

H-ацетил цистеин, Аргинин, Кверцетин,
Л-каритин-тетрат, кавча(mukuna pruriens), коензим Q 10. 1450 мг


Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Цена:
Цена: 46.49 лв

Препоръчителна доза:


Приемайте по 2 капсули Мотилити Бууст на ден, разделени на 2 приема, по време на хранене.

Специални указания


Motility Boost не е самостоятелен продукт.

Той е предназначен като допълнение на FertilAid за мъже.

Код: 10007412
Тегло:
0.100 кг