Коледен каталог
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10005429
Тегло:
0.100 кг

ФертилЕйд за Мъже х90 капсули Fairhaven Health

(1023 глас/а)
Цена 65.79 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

ФертилЕйд за Мъже на Феърхевън Хелт предлага една ефективна, доказана формула, която включва L-Carnitine и пълен набор от мощни антиоксиданти, които оказват помощно действие при оптимизирането на фертилитета по здравословен и естествен път. Клинично утвърден и създаден на базата на научни изследвания, FertilAid за мъже увеличава броя, подвижността и морфологията на сперматозоидите. FertilAid за Мъже предоставя 100% (или повече) от препоръчителната дневна доза от ключови витамини и минерали за мъже в репродуктивна възраст – включително и пълен набор от мощни антиоксиданти.

► Повишава
 броя и подвижността на сперматозоидите
► Подобрява морфологията и концентрацията
► Повишава либидото

 

FertilAid за Мъже е продукт с натурален състав.

FertilAid за Мъже e създаден за подобряване на качествата на семенната течност – повишаване на броя сперматозоиди, увеличаване на подвижността и подобряване на тяхната морфология.

FertilAid за Мъже съдържа 100% или повече от препоръчителната дневна доза от всички ключови витамини и минерали за мъже в репродуктивна възраст.


Състав:

L-карнитин– критично важна аминокиселина за формирането на качествена семенна течност.
FertilAid за Мъже предоставя мощен комплекс от антиоксиданти, включващ Витамин С, Витамин Е, селен, екстракт от семена на грозде, които намаляват оксидативния стрес от свободните радикали и ДНК фрагментацията причинена от фактори на околната среда и процесите на стареене.
FertilAid за Мъже съдържа идеалната доза Витамин С (250 мг), необходима за предпазване на сперматозоидите от въздействието на свободните радикали.
FertilAid за Мъже включва цинк оказващ положителен ефект върху формирането на зрели подвижни сперматозоиди и благоприятен ефект върху метаболизма на тестостерона.
FertilAid за Мъже съдържа корен от Мака – научно доказана съставка, подобряваща производството на сперматозоиди и подвижността им.
Съдържа комбинация от антиоксиданти, витамини, минерали и екстракт от лечебни растения с научно доказани ползи по отношение на мъжкото репродуктивно здраве.
L-Карнитинът играе ключова роля в процесите на образуване и развитие на сперматозоидите (сперматогенеза), спомагайки за правилното съзряване и правилната морфология на сперматозоидите и поддържайки тяхната жизнеспособност. 
Екстрактът от семена на грозде е богат на биологично активни вещества и е един от най-мощните и незаменими антиоксиданти (20 пъти по мощен от витамин С). Приемът му може драматично да забави процесите на образуването на свободни радикали и гарантира тяхното обезвреждане. Натрупването на свободни радикали предизвиква верижно клетъчно увреждане (оксидативен стрес), в резултат на което настъпва стареене и дегенерация на тъканите в човешкия организъм. Това засяга особено силно мъжките репродуктивни органи и може да бъде причина за нарушения в сперматогенезата и ниска оплодителна способност при мъжа.
FertilAid за Мъже се противопоставя на свободните радикали с мощна комбинация от антиоксиданти – включваща и научно доказания екстракт от семена на грозде. Клинични проучвания показват, че добавки богати на антиоксиданти могат драматично да подобрят мъжкото репродуктивно здраве.
Комбинация от антиоксиданти: Витамините C, E, A, и Селенът са ключови витамини и антиоксиданти, играещи важна роля за възстановяване (на клетъчно ниво) на щетите причинени от вредни фактори на околната среда и процесите на стареене, както и предпазване на клетките от оксидативния стрес причинен от свободните радикали. Витамин Е е ключов антиоксидант за репродуктивните функции. В клинични проучвания е доказано, че даването, само на витамин Е, води до значимо подобрение във фертилността. Селенът също е мощен антиоксидант, който минимизира щетите от свободните радикали.
Витамин C играе важна роля в процесите на образуване и съзряване на сперматозоидите (сперматогенезата) и е важен антиоксидант, предпазващ сперматозоидите от оксидативна увреда.
Коренът от Мака и Азиатският Женшен са лечебни растения с научно доказани свойства да подобряват продукцията на здрави и подвижни сперматозоиди. 
Доказано е, че цинкът участва в метаболизма на тестостерона и притежава положителен ефект върху продукцията на сперматозоиди и тяхната подвижност.


Състав на 3 капсули (дневна доза):

 Съставка Доза: 
 Витамин А 3 мг 
 Витамин C 250 мг 
 Витамин D 10 мкг 
 Витамин Е 100 мг α-ТЕ 
 Витамин K 80 мкг 
 Тиамин 1.5 мг 
 Рибофлавин 1.7 мг 
 Ниацин 20 мг 
 Витамин В6 2 мг 
 Фолиева киселина 500 мкг 
 Витамин B12 25 мкг 
 Пантотенова киселина 10 мг 
 Йод 150 мг 
 Магнезий 120 мг 
 Цинк 30 мг 
 Селен 100 мкг 
 Мед 2 мг 
 Манган 2 мг 
 Хром 120 мкг 
 Патентована смес от: L-карнитин, мака (корен), екстракт от семена на грозде, азиатски женшен   (корен), коензим Q10 890 мг 

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Цена:
Цена: 65.79 лв

ФертилЕйд за Мъже следва да се приема като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно с храната.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. ФертилЕид за мъже не следва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се съхранява на сухо и хладни място. FertilAid for men е предназначен за възрастни. Консултирайте се с лекар преди да използвате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

Код: 10005429
Тегло:
0.100 кг