SOpharmacy клуб
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
 
-30%
Трахизан при болки в гърлото х20 таблетки Engelhard Arzneimittel
Код: 10003631
Тегло:
0.100 кг

Трахизан при болки в гърлото х20 таблетки Engelhard Arzneimittel

(3199 глас/а)
8.59 лв
5.99 лв с клубна карта
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Офертите са валидни за периода 13-19.07.2020 г. или до изчерпване на количествата в аптеки SOpharmacy или онлайн на sopharmacy.bg. Промоционалните условия важат само за клиенти, които притежават клубна карта SOpharmacy, при еднократна покупка на максимум 3 еднакви продукта на клиент от включените в промоцията артикули и не се комбинират с други промоционални предложения на посочените артикули и/или с талони за отстъпка.

още
скрийте

Трахизан представлява лекарствен продукт под формата на таблетки за смучене, които се препоръчват за локално лечение на възпаления и инфекции на устната кухина и гърлото, като възпаления на устна лигавица и венци, пародонтит, глосит, ангина, затруднено преглъщане и фарингит. За профилактика на инфекции преди и след хирургични интервенции в устната кухина и гърлото (вадене на зъб, хирургично лечение на венци, вадене на сливици). Възпаленията в устната кухина могат да се причинят от патогенни и други фактори. Симптомите са зачервяване и свръхчувствителност на лигавиците, придружено с чувство на парене в областта на устата, затруднено преглъщане, възпалено гърло и дрезгав глас. Комбинацията от активни вещества, съдържащи се в таблетките Трахизан, има антибактериално, антисептично и болкоуспокояващо действие, което значително подобрява оплакванията. Таблетките Трахизан не съдържат захар, следователно не създават риск за развитие на кариес. Предлага се в опаковка от 20 таблетки за смучене.
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Болно гърло. Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Engelhard Arzneimittel
Цена:
Ударна цена: 5.99 лв
Каталожна цена: 8.59 лв
-30%

При възрастни: 1 таблетка Трахизан се смуче през интервали от 2 часа, до 8 пъти дневно.
Деца над 6 години: до 6 пъти дневно.
При редовна употреба оплакванията обикновено отшумяват след няколко дни.

За да се осигури траен успех на лечението, Трахизан се приема за още 2-3 дни след отшумяване на симптомите. При липса на значително подобрение след 10-дневна употреба е необходима консултация с лекар.

Не използвайте Трахизан:
Ако сте алергичен (свръхчувствителен) към активните вещества или някоя от другите съставки на Трахизан; при обширни разранявания на устната лигавица; при големи пресни рани в устната кухина; при деца под 6 годишна възраст. Използвайте Трахизан с повишено внимание В случай на непоносимост към фруктоза, лечението се провежда само след консултация с лекар.

Прием на други лекарствени продукти:
Досега не са известни нежелани лекарствени реакции, като прояви на лекарствени взаимодействия. Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, дори такива, които се отпускат без лекарско предписание.

Бременност и кърмене:
Досега няма съобщения за вредни ефекти на Трахизан при използване по време на бременност и кърмене. Поради липсата на данни, по време на бременност и кърмене продуктът може да се употребява само след консултация с лекар. Моля, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди да приемате каквито и да е лекарства.

Шофиране и работа с машини:
Трахизан таблетки за смучене се предполага, че са безопасни и е малко вероятно да окажат въздействие върху способността за шофиране и работа с машини. Важна информация за някои от съставките на Трахизан Този лекарствен продукт съдържа сорбитол. Когато се приема съгласно препоръките за дозиране, всяка доза набавя до 0,69 g сорбитол, съответстващо на 0,057 хлебни единици. Лекарственият продукт е подходящ за диабетици. Неподходящ при вродена непоносимост към фруктоза. Може да причини стомашно дразнене и диария. Поради понижаването на чувствителността в областта на носоглътката е възможно неволно попадане на съдържимо на устната кухина в дихателните пътища, което налага повишено внимание при употреба от пациенти под 12 годишна възраст.

Предупреждение за спортисти:
При употреба на Трахизан могат да се позитивират тестовете за допингов контрол

Нежелани рекции:
Като всяко лекарство Трахизан може да предизвика нежелани лекарствени реакции, макар че не всеки ги получава. В редки случаи може да се наблюдават алергични реакции към тиротрицин. Трахизан таблетки като цяло се понася добре, но продуктът може да доведе до намаляване на вкусовите усещания и изтръпване на езика, които по правило изчезват напълно до един час. Жълтото до кафеникаво оцветяване на зъби, пломби, протези и език, което се появява в редки случаи при продължителна употреба може да бъде отстранено чрез старателно поддържане на устната хигиена. Оцветяването, обаче също изчезва спонтанно след спиране употребата на продукта. Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите такива, които не са описани в тази листовка, моля информирайте Вашия лекар или фармацевт.

Код: 10003631
Тегло:
0.100 кг