Над 1100 продукта с до 40% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10002201
Тегло:
0.200 кг

Линола-фет масло за баня х200 мл Dr.Wolff

(2017 глас/а)
Цена 11.79 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Линола-фет масло за баня представлява маслено-течна добавка за баня, която се употребява по време на миене, взимане на душ или къпане като съпътстваща терапия на сухи и лющещи се дерматози, невродермит (ендогенни екземи) и като псориазис.

Не използвайте Линола Фет Масло за баня.

- при свръхчувствителност към активното вещество или към някоя от другите съставки.
- при фебрилни заболявания, туберкулоза, тежки сърдечно-съдови заболявания и хипертония, при които бани на цялото тяло са противопоказани по принцип, следователно не могат да се правят и такива с Линола Фет масло за баня.

Обърнете специално внимание при употребата на Линола Фет Масло за баня:

- Линола Фет масло за баня не трябва да попада в очите, защото предизвиква парене.
- съществува повишена опасност от подхлъзване поради масления филм по кожата, във ваната и под душа.

Употреба при деца:
Няма специални предписания.

Употреба на Линола фет Масло за баня с други лекарства:
Едновременното приложение на сапуни и синтетични детергенти намалява действието на Линола Фет масло за баня.

Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт ако приемате или наскоро сте приели други лекарствени вещества, включително и такива без рецепта.

Бременност и кърмене:

Особени предписания при такива състояния няма

Шофиране и работа с машини.

Не са известни.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Dr. Kurt Wolff
Цена:
Цена: 11.79 лв

Винаги използвайте Линола Фет масло за баня според инструкциите описани в тази листовка. Ако имате някакви съмнения, моля консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт. Линола Фет Масло за баня е течна добавка за баня за приложение върху кожата. Ако Вашият лекар не е предписал друго, Линола Фет Масло за баня се прилага по следния начин: според вида и площта на кожното заболяване баните с Линола Фет Масло за баня се правят на всеки 2-3 дни.

Следните количества Линола Фет масло за баня се добавят към водата:

• за баня на цяло тяло: 30-40 мл Линола Фет Масло за баня се добавя към водата за къпане;
• за частична баня - 2 мл Линола Фет Масло за баня се добавя в съда за къпане;

За къпане с душ, използвайте 20 мл Линола Фет масло за баня, за директно нанасяне върху мократа кожа. След това тялото се изплаква под душа. След банята кожата само се попива леко с кърпа. Енергичното подсушаване или изтриване намаляват терапевтичния ефект. Температурата на водата не трябва да надвишава 36°С, тъй като при по-високи температури ефектът на омазняване спада. При сърбеж, температурата на водата трябва да е 32 °С или толкова ниска, колкото може да се понася. Продължителността на банята не трябва да бъде повече от 20 мин. При кърмачета и малки деца най-често са достатъчни няколко минути.

Продължителност на употребата:

Според вида и площта на кожното заболяване препаратът се прилага в продължение на 4 седмици под формата на пълни или частични бани. Ако имате впечатление, че ефектът на Линола Фет Масло за баня е много силен или много слаб, моля обърнете се към Вашия лекар или фармацевт.

Ако сте приложили повече от необходимата доза Линола Фет Масло за баня:

Не са наблюдавани случаи на предозиране на препарата. Обаче, за да се избегнат непосредствени проблеми е желателно да се спазва дозировката.

Ако сте пропуснали да приложите Линола Фет Масло за баня:

След пропусната единична доза моля, не употребявайте двойно количество Линола Фет Масло за баня, а продължете лечението с предписаната за употреба доза.

Ако сте спрели употребата на Линола Фет Масло за баня:

Консултирайте се с Вашия лекар, тъй като и в двата случая няма да бъде постигнат желания терапевтичен ефект.

Нежелани реакции:

Както всички лекарства, Линола Фет Масло за баня може да предизвика нежелани реакции въпреки, че не всеки ги получава.

Важни нежелани реакции или симптоми, за които трябва да внимавате, и какво да правите, ако ги получите:
В случай, че забележите някоя от следните нежелани реакции, спрете употребата на Линола Фет Масло за баня и се консултирайте с Вашия лекар възможно най-бързо.
Обичайни (при по-малко от 1 на 100, но повече от 1 на 1 000 лекувани пациенти): реакция на кожата, като контактна екзема или контактен дерматит.
Много рядко срещани (при по-малко от 1 на 1 000, но повече от 1 на 10 000 лекувани пациенти): възможна е появата на алергична реакция на кожата.

Други възможни странични ефекти:

Обичайни (при по-малко от 1 на 10, но повече от 1 на 100 лекувани пациенти): червенина, парене, сърбеж на кожата.
Рядко срещани (при по-малко от 1 на 100, но повече от 1 на 1 000 лекувани пациенти): могат да се появят подутини и малки мехурчета. Много рядко срещани (при по-малко от 1 на 1 000, но повече от 1 на 10 000 лекувани пациенти): възможна е появата на фоликулити (възпаление на космения фоликул).
Ако страничните ефекти се изострят или забележите поява на други такива, които не са описани в тази листовка, моля информирайте Вашия лекар или фармацевт.

Код: 10002201
Тегло:
0.200 кг