СУПЕРОФЕРТИ
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10002200
Тегло:
0.060 кг

Линола-фет крем х50 г Dr.Wolff

(2006 глас/а)
Цена 9.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Линола-фет на фармацевтичната компания Dr.Wolff представлява дермален крем, който се използва за лечение на кожни заболявания, характеризиращи се със суха кожа на тялото и лицето. Също така Линола-Фет се използва за поддържащо лечение при леки до умерено тежки форми на атопична екзема (невродерматит) в подостър към хроничен стадий.

Не използвайте:
Ако сте алергични (свръхчувствителни) към не наситен и мастни киселини (С18:2 мастни киселини), фъстъци или соя, ланолин, цетостеарилов алкохол, бутилиран хидрокситолуен или към някоя от останалите съставки на ЛИНОЛА-ФЕТ.

Обърнете специално внимание при употребата на Linola Fett:

Ако ЛИНОЛА-ФЕТ се използва в гениталната или аналната област едновременно с презервативи. Якостта на опън и поради това сигурността на презервативите може да намалее, защото Linola Fett съдържа парафин (вазелин).
 

Употреба на Linola Fett с други лекарства:

Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта.

Не са известни взаимодействия между Linola Fett и други лекарствa.

Употреба на Linola Fett с храни и напитки


Не са известни взаимодействия.

Бременност и кърмене.

Бременност
Няма конкретни ограничения за употреба по време на бременност.

Кърмене
Ако кърмите, Linola Fett не трябва да се използва в областта на гърдите, за да не се допусне бебетата да поемат компонентите на крема по време на кърмене.

Важна информации относно някои от съставките на Linola Fett


Това лекарство съдържа ланолин, цетостеарилов алкохол, бутилиран хидрокситолуен и рафинирано и хидрогенирано фъстъчено масло.
Ланолинът, цетостеариловият алкохол, фъстъченото масло и бутилираният хидрокситолуен могат да предизвикат локални кожни реакции (напр. контактен дерматит). Бутилираният хидрокситолуен може да предизвика дразнене на очите и лигавиците. В редки случаи фъстъченото масдо може да предизвика тежки алергични реакции.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Dr. Kurt Wolff
Цена:
Цена: 9.99 лв

Винаги използвайте ЛИНОЛА-ФЕТ / LINOLA-FETT точно, както е посочено в тази листовка. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Указания за дозиране, начин и продължителност на приложението

Освен, ако няма друго предписание от лекар, обичайното приложение е:
равномерно нанасяне на Linola Fett няколко пъти през деня върху суха кожа, според нуждите. Обикновено е достатъчно прилагане два пъти дневно.

Крем за приложение върху кожата.

Продължителност на употребата:
Използвайте Linola Fett, докато състоянието на кожата се подобри и/или според указанията на лекар. Резултатът от лечението на Linola® Fett се появява за период от 4 седмици.

Ако сте приложили повече от необходимата доза Linola Fett


Продължете лечението с нормалното количество.

Ако сте пропуснали да приложите Linola Fett


Не прилагайте двойна доза Linola Fett за да компенсирате пропуснатата индивидуална доза, а продължете лечението както обикновено.

Ако сте спрели употребата на Linola Fett.

Обсъдете с Вашия лекар как да продължите, тъй като успехът от лечението е застрашен.

Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Нежелани реакции:

Както всички лекарства, ЛИНОЛА-ФЕТ може да предизвика нежелани реакции въпреки, че не всеки ги получава.

Важни нежелани реакции или симптоми, за който трябва да знаете и какво трябва да правите, ако ги получите.

Ако забележите някоя от следните нежелани реакции, спрете да използвате Linola Fett и се консултирайте веднага с Вашия лекар.

В редки случаи (по-малко от 1 на 1 000, но повече от 1 на 10 000 лекувани пациенти) фъстъченото масло може да предизвика местни кожни реакции (напр. контактен дерматит) или тежки алергични реакции.

Други възможни нежелани реакции:

Чести нежелани реакции при употреба на Линола-Фет крем (по-малко от 1 на 10. но повече от 1 на 100 лекувани пациенти) са местните кожни реакции (напр. контактен дерматит) със зачервяване и парене или сърбеж на кожата.

Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля, уведомете Вашия лекар или фармацевт.

Код: 10002200
Тегло:
0.060 кг

Топ продукти

ТРИБЕСТАН / TRIBESTAN таблетки 250 мг x 60 бр. - Софарма -6%

Трибестан 250 мг x60 таблетки Sopharma

-6%
Цена: 27.99 лв
Каталожна цена: 29.79 лв
Skincode Exclusive Клетъчен крем, забавящ стареенето х50 мл -15%

Skincode Exclusive Клетъчен крем, забавящ стареенето х50 мл

-15%
Цена: 95.19 лв
Каталожна цена: 111.99 лв
Mustela Нежен измиващ гел за коса и тяло х750 мл -20%

Mustela Нежен измиващ гел за коса и тяло х750 мл

-20%
Цена: 22.95 лв
Каталожна цена: 28.69 лв