SOpharmacy клуб
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10002200
Тегло:
0.060 кг

Линола-фет крем х50 г Dr.Wolff

(2359 глас/а)
Цена 9.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Линола-фет на фармацевтичната компания Dr.Wolff представлява дермален крем, който се използва за лечение на кожни заболявания, характеризиращи се със суха кожа на тялото и лицето. Също така се използва за поддържащо лечение при леки до умерено тежки форми на атопична екзема (невродерматит) в подостър към хроничен стадии. Предлага се в опаковка от 50 г.


Важна информации относно някои от съставките на Linola Fett
Това лекарство съдържа ланолин, цетостеарилов алкохол, бутилиран хидрокситолуен и рафинирано и хидрогенирано фъстъчено масло.
Ланолинът, цетостеариловият алкохол, фъстъченото масло и бутилираният хидрокситолуен могат да предизвикат локални кожни реакции (напр. контактен дерматит). Бутилираният хидрокситолуен може да предизвика дразнене на очите и лигавиците. В редки случаи фъстъченото масдо може да предизвика тежки алергични реакции.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Dr. Kurt Wolff
Цена:
Цена: 9.99 лв

Винаги използвайте точно, както е посочено в листовката. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Указания за дозиране, начин и продължителност на приложението

Освен, ако няма друго предписание от лекар, обичайното приложение е:
равномерно нанасяне на Linola Fett няколко пъти през деня върху суха кожа, според нуждите. Обикновено е достатъчно прилагане два пъти дневно. 
Крем за приложение върху кожата.

Продължителност на употребата:
Използвайте Linola Fett, докато състоянието на кожата се подобри и/или според указанията на лекар. Резултатът от лечението на Linola® Fett се появява за период от 4 седмици.

Ако сте приложили повече от необходимата доза Linola Fett
Продължете лечението с нормалното количество.

Ако сте пропуснали да приложите Linola Fett
Не прилагайте двойна доза Linola Fett за да компенсирате пропуснатата индивидуална доза, а продължете лечението както обикновено.

Ако сте спрели употребата на Linola Fett.
Обсъдете с Вашия лекар как да продължите, тъй като успехът от лечението е застрашен.
Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Не използвайте:
Ако сте алергични (свръхчувствителни) към не наситен и мастни киселини (С18:2 мастни киселини), фъстъци или соя, ланолин, цетостеарилов алкохол, бутилиран хидрокситолуен или към някоя от останалите съставки на ЛИНОЛА-ФЕТ.

Обърнете специално внимание при употребата на Linola Fett:
Ако ЛИНОЛА-ФЕТ се използва в гениталната или аналната област едновременно с презервативи. Якостта на опън и поради това сигурността на презервативите може да намалее, защото Linola Fett съдържа парафин (вазелин).

Употреба на Linola Fett с други лекарства:
Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта.
Не са известни взаимодействия между Linola Fett и други лекарствa.

Употреба на Linola Fett с храни и напитки
Не са известни взаимодействия.

Бременност
Няма конкретни ограничения за употреба по време на бременност.

Кърмене
Ако кърмите, Linola Fett не трябва да се използва в областта на гърдите, за да не се допусне бебетата да поемат компонентите на крема по време на кърмене.

Нежелани реакции:
Както всички лекарства, ЛИНОЛА-ФЕТ може да предизвика нежелани реакции въпреки, че не всеки ги получава.
Важни нежелани реакции или симптоми, за който трябва да знаете и какво трябва да правите, ако ги получите.
Ако забележите някоя от следните нежелани реакции, спрете да използвате Linola Fett и се консултирайте веднага с Вашия лекар.

В редки случаи (по-малко от 1 на 1 000, но повече от 1 на 10 000 лекувани пациенти) фъстъченото масло може да предизвика местни кожни реакции (напр. контактен дерматит) или тежки алергични реакции.

Други възможни нежелани реакции:
Чести нежелани реакции при употреба на Линола-Фет крем (по-малко от 1 на 10. но повече от 1 на 100 лекувани пациенти) са местните кожни реакции (напр. контактен дерматит) със зачервяване и парене или сърбеж на кожата.
Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля, уведомете Вашия лекар или фармацевт.

Код: 10002200
Тегло:
0.060 кг