Коледен каталог
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10005607
Тегло:
0.035 кг

Умкалор капки х20 мл Dr. Willmar Schwabe

(1573 глас/а)
Цена: 16.99 лв
19.99 лв
(-15%)
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Отстъпката важи за избрани продукти Умкалор, налични в аптеки SOpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg за периода 01.11-30.11.2019 г. или до изчерпване на количествата, без комплекти, промоционални разфасовки и други предложения. Лекарствен продукт без лекарско предписание. Преди употреба прочетете листовката. 

още
скрийте

Умкалор / Umcalor капки х20 мл на българо-немската компания Натурпродукт е специален продукт при бронхит и синузит, както и при първи симптоми на простуда, за стимулиране на противовирусния имунитет. Той спомага за отхрачването и потиска отделянето на бактериите в дихателните пътища. Главната цел на лечението с Умкалор е облекчаване на симптомите и предотвратяване приемът на антибиотици при всяка неусложнена дихателна инфекция.
 

Показания на Умкалор / Umcalor капки х20 мл:

Умкалор е показан при простудни заболявания, бронхит и синузит, включително за деца над 1 година. При първи симптоми на вирусна инфекция, когато е твърде късно за имуностимуланти и твърде рано за антибиотици, невероятния механизъм на действие на Умкалор предлага сигурна и безопасна възможност за лечение, особено в детската възраст.
За разлика от симптоматичните средства за лечение на кашлица и настинка, Умкалор не само облекчава симптомите, но атакува и самия причинител, като скъсява продължителността на заболяването.
Умкалор е изключително безопасен продукт и един от малкото медикаменти, за които са налице многобройни данни от клинични изследвания върху деца над 1 година.

 

Състав: Патентован екстракт EPs 7630® от корените на южноафриканското растение Pelargonium sidoides, семейство Мушкато.


Как действа Умкалор / Umcalor капки х20 мл:

Умкалор има уникален троен механизъм на действие:

> Противовирусен ефект – покрива лигавицата със защитен филм, предпазващ от прикрепянето на вируси, и стимулира имунната система за борба с вирусите.

> Антибактериален ефект – потиска размножаването на бактериите в лигавицата и предотвратява развитието на бактериална суперинфекция.

> Секретолитичен ефект – ускорява отделянето на бронхиалния секрет.
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Dr. Willmar Schwabe
Цена:
-15%
Цена: 16.99 лв
Каталожна цена: 19.99 лв

Възрастни и деца над 12 години – 30 капки 3 пъти дневно.

Деца от 6 до 12 години - 20 капки 3 пъти дневно.

Деца от 1 до 5 години – 10 капки 3 пъти дневно.

Препоръчва се капките да се приемат преди хранене.

Приемът на Умкалор е необходимо да продължи 3 – 4 дни след отзвучаване на симптомите, за да се предотврати рецидив, но не повече от 3 седмици.

При употребата на Умкалор може да настъпят дихателни, гръдни и медиастенални смущения: Рядко: леко кървене от носа. Стомашно-чревни смущения: Нечесто: стомашно-чревни оплаквания; Рядко: леко кървене от венците. Чернодробно-жлъчни смущения: Много рядко: повишаване на чернодробните стойности; причинно-следствена връзка между тези находки и приложението на продукта няма. Кожни и подкожно-тъканни смущения: Рядко: алергични реакции. Ако някоя от нежеланите реакции стане сериозна или ако забележите такава, неописана в тази листовка, моля, съобщете на вашия лекар или фармацевт.

 

Противопоказания на Умкалор / Umcalor капки х20 мл:


Умкалор е противопоказен за деца под 1 година, при алергия към някоя от съставките , както и по време на бременност и кърмене.

Код: 10005607
Тегло:
0.035 кг

Клиентите също разглеждат